Zabava

ISKEŠIRAO LUKSUZNO LJETOVANJE Iznenadio Gocu Tržan skupocijenim aranžmanom

Pjevačica Goca Tržan i Radomir Raša Novaković iskoristili su posljednje dane avgusta da uživaju na Lefkadi. Kako su iza sebe ostavili izuzetno radne mjesece, odlučili su da se počaste široko.

ISKEŠIRAO LUKSUZNO LJETOVANJE Iznenadio Gocu Tržan skupocijenim aranžmanom
Foto: gocatrzan/Instagram Screenshot

Put na ovo prelijepo ostrvo je Rašin poklon za Gocu.

Raša je dugo smišljao šta bi bio dobar poklon za suprugu i prije nekoliko mjeseci bukirao je skupocijeni hotel i avion. Poklon je Goci uručio na originalan način. Vaučere je sakrio po kući i ostavljao simpatične porukice dok ih ona nije našla. Aranžman i trošak koštao ga je oko 3.000 evra – kaže za Blic izvor.

Popularni bračni par uživa u romantičnim trenucima, a društvo im pravi i Gocina kćerka Lena.

– Pjevačica i muzičar obožavaju da dane provode porodično i tako je i ovog ljeta kada su konačno dobili priliku da uživaju jedno u drugome. Potpuno su se opustili i prepustili romantici, a posvetili su se i Leni sa kojom su obišli skoro svaki kutak ostrva – kaže izvor.

A Goca je u petoj deceniji pokazala izvajano tijelo, te ju je suprug fotografisao u izazovnim pozama.

– Goca i te kako vodi računa o ishrani i vježba pa rezultat ne može da izostane. Na ostrvu je sebi dala oduška i probala je grčke specijalitete, ali je zato dosta plivala i šetala – kaže izvor.

Inače, Goca je nedavno priznala da na sebi gotovo ništa nije radila osim “bora mrštalica“.

– Sve što sam radila dosad jeste botoks između obrva jer se ružno mrštim dok pjevam i to me nervira. Idem i na radiotalase da podignem tonus lica. Od tih para koje sam dala za njegu kože mogla sam stan da kupim – rekla je pjevačica.