Zabava

ISPLIVAO SNIMAK Asmin Durdžić tvrdi da je sestra Aneli Ahmić bila intimna sa njim, ona sve zgroženo demantuje

U javnost je isplivao intimni snimak Asmina Durdžića, a on je iznio šokantne tvrdnje da je na njemu sestra njegove bivše žene, Sita Ahmić.

Sita Ahmić i Asmin Durdžić
FOTO: TV PINK/SCREENSHOT/RINGIER

Naime, Asmin Durdžić, postao je poznat javnosti nakon što je njegova bivša partnerka, starleta Aneli Ahmić ušla u rijaliti i javno ga optužila da ju je prevario sa starletom Stanijom Dobrojević.

Nakon toga, Durdžić gotovo svakodnevno iznosi sav prljav veš iz odnosa sa Aneli, a sinoć je isplivao i njegov intimni snimak.

Pročitajte još

Ono što je još više šokiralo i zgrozilo publiku jeste Asminova izjava da je anonimna djevojka sa snimka Anelina rođena sestra, Sita.

– Šta reći, a ne zaplakati. Mogu samo da se smijem kako se osoba može sama prosuti i ispaliti raketu na sebe. Bilo bi suludo da se pravdam kad je svakome sve jasno kao dan. Čak i oni za koje sam imala najgore moguće mišljenje, što su mjesecima stajali uz njega su jasno i glasno oprali ruke i istupili. Bilo bi suludo uopšte objašnjavati da to nisam ja jer je logično i očito. Sramota me sa kim moja sestra ima dijete i koga nam je dovela u naše živote. Ali ničija nije gorjela do zore – napisala je Sita na svom Instagram profile, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije