Zabava

"Bila sam u policiji, prijeti mu 5 GODINA ZATVORA" Oglasila se Sita nakon što je Asmin objavio da se na njegovim intimnim snimcima nalazi ona

Tokom jučerašnjeg dana u medijima se pojavio snimak na kom se vidi kako Asmin Durdžić ima intimne odnose u jednoj hotelskoj sobi dok njegovi prijatelji gledaju. Durdžić je tvrdio kako je djevojka sa snimka sestra Aneli Ahmić, Sita Ahmić, koja se sada tim povodom oglasila.

Sita Ahmić i Asmin Durdžić
FOTO: TV PINK/SCREENSHOT/RINGIER

Sita Ahmić tvrdi da se na snimku ne nalazi ona, a svoje riječi će Asmin morati da dokaže na sudu s obzirom na to da je zbog pomenutog skandala već danas otišla u policiju i kontaktirala advokata.

– Tužiću ga. Cijelo jutro sam se bavila time. Bila sam u policiji. Mislila sam da mogu da ga tužim samo novčano i zato se nisam trudila, ali su mi oni danas rekli da je ovo kazneno djelo i da se odgovara kaznom zatvora. Ovo što je uradio je teško kazneno djelo, tako da sam sve pokrenula, jer od njega se nema šta naplatiti, čovjek doslovno nema kinte, nije imao ni za poklon djetetu, već je moj rođak kupio tu neku narukvicu. Tako da, bila sam kod svog advokata kojeg sam ovdje zakazala, uvezala ga sa advokatima u Srbiji, imam zakazan termin u austrijskoj ambasadi i pokrenuću sve moguće… Svi su mi izašli u susret, svi se saosjećaju sa mnom u ovoj situaciji, ovo nije više “rekla-kazala”. Ti si pustio video na kojem se ne nalazim ja nego neka prostitutka, svi smo čuli da je žena plaćena, da mu prijatelj govori: “Platili smo ti, treba da budeš sa nama cijelu noć” – rekla je Sita i dodala.

Pročitajte još

– Ne znam ko je na snimku. Ljudi su juče pisali da prepoznaju nekog Aladina pokraj njega, ja ne znam ništa o tome. Sve je jasno kao dan i nadam se najvećoj mogućoj kazni zatvora koja se može dobiti, a to je do pet godina – zaključila je ona, piše Informer.

Podsjetimo, Asmin Durdžić je došao u žižu interesovanja javnosti kada je majka njegovog djeteta Aneli Ahmić ušla u rijaliti “Elita” tvrdeći da joj je starleta Stanija Dobrojević preotela supruga.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije