Politika

"Ispod koje kutije šibica se krije njena hrabrost?" Mazalica tvrdi da Trivićeva ne smije na megdan Dodiku

Član Glavnog odbora SNSD Srđan Mazalica izjavio je Srni da Jelena Trivić, potpredsjednik PDP i kandidat opozicije za predsjednika Srpske, na predstojećim izborima, neće da gostuje na RTRS jer ne smije na megdan Miloradu Dodiku.

"Ispod koje kutije šibica se krije njena hrabrost?" Mazalica tvrdi da Trivićeva ne smije na megdan Dodiku
FOTO: RAS COMBO

Mazalica je naveo da Trivićeva nije odgovorila na poziv RTRS na debatu sa Miloradom Dodikom, ali je njen odgovor stigao sa BN TV koja je, dan nakon poziva RTRS, naprasno odlučila da organizuje TV duel sa istim učesnicima.

Mazalica je naglasio da Jelena Trivić dobro zna da Milorad Dodik ne daje izjave i ne gostuje na BN televiziji već više od deceniju.

On je istakao da Trivićeva ne smije da se odazove na poziv RTRS, iako su svi viđeniji predstavnici njene stranke, među kojima i ona, uredno dobijali pozive i tamo gostovali.

Pročitajte još

– Jednom smo vidjeli sučeljavanje šefova poslaničkih klubova u Narodnoj skupštini Republike Srpske u emisiji RTRS-a ‘Drugi ugao’. Kad su trebali nastupiti zamjenici šefova klubova, poziv sam dobio i naravno odazvao se. Trivićeva je trebala doći u emisiju, takođe, kao zamjenik šefa kluba PDP, ali u posljednjem trenutku pojavio se Igor Crnadak. Reklo bi se da ona izbjegava debate i da najviše preferira gostovanja ‘1 na 1’, i to posebno na BN televiziji – rekao je Mazalica.

Da li se Trivićeva boji ukrštanja argumenata sa Miloradom Dodikom, rekao je Mazalica, pa po njenom nalogu BN TV ekspresno šalje poziv i njemu, a na koji ona zna da se neće odazvati.

– Koja je to televizija osim javnog servisa Republike Srpske primjerenija za sučeljavanje dva predsjednička kandidata? Ispod koje kutije šibica se krije hrabrost Jelene Trivić – upitao je Mazalica.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu