Hronika

Ispovijest policajaca koji su spasli ženu: Uhvatili smo je za ruke i vratili na most

Policajci iz Modriče Dalibor Popović i Dragan Savić reakcijom u zadnjem času spriječili su ženu da se ubije skokom sa mosta u tom gradu.

Ispovijest policajaca koji su spasli ženu: Uhvatili smo je za ruke i vratili na most
FOTO: PU DOBOJ

Dalibor Popović je za Srpskainfo ispričao da im je danas oko 1.50 časova djevojka prijavila da je šetala sa drugaricom i da su na Starom mostu na rijeci Bosni u Modriči primjetili ženu koja planira da skoči.

–  U prijavi je rekla da je žena jednom nogom prešla preko ograde. Samo za par trenutaka smo bili na mostu, a ta žena je već bila i drugom nogom prešla sa vanjske strane mosta – kaže Popović.

On ističe da su bili veoma oprezni i da su je doslovno sekunde dijelile da ne skoči sa mosta.

Pročitajte još

– Tu su sve vrijeme stajale i djevojke koje su to prijavile policiji. Prišli smo joj veoma oprezno, kolega ju je uzeo za jednu, a ja za drugu ruku i prebacili smo je na unutrašnju stranu mosta – pojasnio je policajac Dragan Savić.

Kaže da su odmah pozvali ekipu Hitne pomoći.

– Posebno bi se zahvalili sugrađankama koje su nam prijavile ovaj događaj,  i koje su bile tu prisutne tokom  cijele akcije spasavanja. Obostranom blagovremenom reakcijom uspjeli smo sačuvati jedan ljudski život – ispričali su za Srpskainfo Popović i Savić.

Prihvati notifikacije