Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ISPOVIJEST TANJE SAVIĆ “Ne znam kada ću vidjeti djecu, letovi su ukinuti”

Zabava
Autor:

Nemanja Jovanović/RAS Srbija

Lijepa pjevačica trenutno je u Srbiji, dok je njen muž Dušan Jovančević sa djecom u Australiji. Ipak, ne gubi nadu da će uskoro biti sa njima.

– Djeca mi mnogo nedostaju… Svakodnevno se čujemo video pozivima i jedva čekam da ih vidim. Ne znam kada će da se vrate, vanredno je stanje, letova nema, tako da prvi let kada bude bio iz Australije u Srbiju doći će, ja se nadam – kaže za Blic iskreno Tanja Savić koja sa Dušanom Jovančevićem ima sinove Maksima i Đorđa. Oni su trenutno sa ocem u dalekoj zemlji. Ona ipak kaže da je jaka žena i da je dovoljno sazrela da, uopšteno, podnese šta god joj život donese.

– Jaka sam žena i mogu sve da podnesem, kako sam zrelija, znam šta hoću i šta neću – iskrena je Tanja.

Na pitanje da li je uspjela da riješi sve probleme s obzirom na to da je njen muž odveo djecu usred vanrednog stanja, a ona je morala da ostane ovdje, Tanja objašnjava:

– Što se tiče mog privatnog života, ne mogu da pričam o tome, davala sam izjave koje su bile dvosmislene, to je moj privatan život koji želim da sačuvam. Imali ste priliku da vidite da sam okej, da nisam propala, nisam se razboljela, daleko bilo. Živa sam i zdrava sam.

Ona objašnjava i zašto ističe baš to da “nije propala“:

– Pošto su bili razni natpisi u javnosti, možda su ljudi na osnovu toga zaključili da ne izgledam dobro, ali eto, vidite pa prosudite sami da li sam dobro. Obraščići su tu, jede se – ne krije ona pa objašnjava da se baš ugojila.

– Tokom vanrednog stanja sam ostajala u kući, zbog toga sam se večeras i pokrila, ali brzo ću to skinuti kada krenu nastupi, mnogo sam kilograma nabacila. Malo sam se ubucila. Imam 67 kilograma, moja idealna težina je 58 kilograma, ali vidi se, meni smeta, ne smeta mi fizički, ali smeta mi kad se pogledam u ogledalo i ima me mnogo, ma svega ima previše – rekla nam je Tanja Savić koju smo inače intervjuisali pred nastup u jednom beogradskom klubu.

Ipak, pjevačica kaže da nije kao druge pripadnice ljepšeg pola kada nabaci kilograme.

– Nisam kao druge žene da kukam, prosto nekako to želim da prihvatim. Nisam nikada depresivna.

Zabadali su mi nož u leđa

– Meni je jasno ko su mi prijatelji i kapiram da se s godinama sužava krug. Dešavalo mi se da me prijatelji izdaju… Dobro, ne prijatelji, ali poznanici su mi zabadali nož u leđa. Poslije takvih situacija budeš jači i to je to. Jaka sam, mogu da podnesem svaki teret, a onaj gore sudi svakome ko nije poštovao nekoga ko je vrlo dobar, ma jako dobar, preiskren i premotivan kao ja. Tu sam da pomognem prijateljima u nevolji, ja sam prijatelj za cijeli život, nikada ne bih izdala prijatelja – iskrena je Tanja Savić.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO