Zabava

TANJA SAVIĆ IZNIJELA NOVE DETALJE "Muž mi je uzeo cijelu ušteđevinu, on nema ni dan staža"

Pjevačica Tanja Savić ističe da je sigurna u to da će pravda naposlijetku pobijediti, iako mjesecima nije vidjela sinove Đorđa i Maksima.

TANJA SAVIĆ IZNIJELA NOVE DETALJE "Muž mi je uzeo cijelu ušteđevinu, on nema ni dan staža"
FOTO: TANJA_SAVIC_PRIVATE/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Tanja je istakla da prvenstveno ima vjeru u Boga.

– Prvo, vjerujem u Boga. Uvijek sam pomagala svima kojima sam mogla, a od dana kada sam upoznala Dušana (prim.aut. supruga) nisam uradila ništa čime bih ga povrijedila ili obrukala. Baš ništa. Vjerujem da pravda mora da pobijedi – ispričala je pjevačica, pa dodala:

– Svaka država štiti svoje građane. Da bi Austalija zaštitila Maksima i Đorđa, nadležne službe će morati detaljno da ispitaju naš slučaj. Nisam poročna, nikada nisam imala problema sa zakonom, javna sam ličnost i uvijek se znalo šta i kako radim. Djeci je potrebna majka. Blizina oca sklonog poroka sigurno ne može da bude u njihovom interesu. U Australiju ću otići ako sud naloži, ali sigurno neću otići sama. Stvoren je utisak da se meni tamo ne dopada, što nije istina.

– Australija je divna, međutim, šta ti vrijedi more i dobri uslovi života, ako u tvojoj kući nema sreće. Ovog trenutka mogu samo da čekam odgovor socijalne službe iz Australije. Moguće je da će i djeca ići na razgovor, a ja ne gubim iz vida da su oni već četiri mjeseca isključivo pod uticajem oca. Protekle dvije godine je činio sve da moj angažman oko njih svede na minimum. Ubjeđivao me je da gubim vrijeme radeći ono što rade sve mame, poput oblačenja djece. Tvrdio je da nisam dovoljno dobra – nastavila je priču Savićeva za Hello.

FOTO: DEJAN BRIZA/RAS SRBIJA
FOTO: DEJAN BRIZA/RAS SRBIJA

– Psihički me je ubijao, a ja sam sve to trpjela računajući: “Neka ga, važno je da bude mir”. Ustvari, on je pripremao teren za ovo što je uradio sad. Spomenuću vam samo jedan primjer. Poslije nastupa sam kući donijela novac, on ga je uzeo i kupio sebi novi laptop, djeci skupe poklone, i eto – tata je bio darežljiv. U isto vrijeme, mama koja zarađuje koristi telefon kom je pukao ekran. Sav novac je bio kod njega. Govorio je da ne umijem sa parama, da lako trošim. U našoj kući sam samo ja radila, a Dušan nema ni dan radnog staža – istakla je pjevačica.

– Naravno, u ovom trenutku mi je novac u drugom planu, ali ne mogu da ne kažem da mi je u aprilu odnijeo cijelu ušteđevinu. Ni na trenutak nije pomislio kako ću se ja snaći iako je znao da zbog pandemije neću moći da nastupam. Uvijek mu je bilo važno da samo sebi ugodi. Jedino me teši pomisao da će Maksim i Đorđe, kad porastu, shvatiti kako se njihova majka borila. Išao je do takvih sitnica da, kada bih ja rekla da ne treba da jedu grickalice, on bi im dao. A djeca k'o djeca – raduju se – otkrila je Tanja.

– Kada sam govorila da su isuviše mali da satima igraju igrice, ispadala bih smiješna. Svaki put kad bih otputovala zbog posla, pa ih pozvala da vidim šta rade, čula sam: “Igramo igrice”. Nikada nismo uspjeli da se dogovorimo oko vaspitavanja. Najgore mi je kada vidim da, pred mojim očima, djeca postaju kao on – kaže potresena Tanja.