Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ISTRAGA O UBISTVU DAVIDA DRAGIČEVIĆA Ifet Feraget se sastaje s Želimirom Lepirom

Hronika
Autor:

Foto: N1/RAS Srbija

Advokat porodice Dragičević Ifet Feraget sastaće se u utorak, 17. septembra, s glavnim tužiocem Okružnog tužilaštva Banjaluka Želimirom Lepirom, institucije koja godinu i po “istražuje” slučaj ubistva mladića Davida Dragičevića.

Nakon toliko vremena još uvijek nema osumnjičenih niti uhapšenih u ovom slučaju. Pravda nije zadovoljena, a roditelji Davor i Suzana i dalje čekaju da odgovorni budu iza rešetaka. Sumnjaju da se to nikada neće dogoditi tvrdeći da ubice i dalje kriju nadležni.

Naredbu o sprovođenju istrage protiv NN izvršilaca za krivično djelo ubistva ovo tužilaštvo je izdalo 28. juna 2018. godine, a nakon što je na prvoj konferenciji za novinare, koja je održana u martu prošle godine kada je Davidovo tijelo pronađeno, rečeno da se radi o zadesnoj smrti i da nema elemenata krivičnog djela.

Skupovi na Trgu i u parkovima u blizini Hrama održavaju se već 539 dana gdje Banjalučani traže istinu i pravdu za Davida s porukom da se krivci moraju procesuirati i da je potrebna velika promjena u pravosuđu kako se ovakve stvari više nikada nikome ne bi ponovile.

(Klix)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO