Zabava

Ivan Marinković je izgubio glavu za njom: Rijaliti zvijezda je doživjela veliku tragediju i povukla se iz javnosti, a sada izgleda nikad bolje

Važila je za jednu od najljepših rijaliti učesnica poznata po mnogobrojnim ljubavnim aferama. Nakon velike tragedije koja joj je obilježila život, Sara Trajanović riješila je da se povuče iz javnosti.

Ivan Marinković je izgubio glavu za njom: Rijaliti zvijezda je doživjela veliku tragediju i povukla se iz javnosti, a sada izgleda nikad bolje
FOTO: SCREENSHOT

Bivša učesnica pete sezone Farme važila je za pravu zavodnicu kojoj nisu odoljeli ni pjevač Andrija Marković Aki ni bivši suprug Goce Tržan, Ivan Marinković. On je tokom svog boravka u rijaliti programu Parovi često pominjao svoju bivšu djevojku koju je teško prebolio.

Njihov raskid je uslijedio zbog razdvojednosti. Naime, kada je Sara otputovala u Tursku zbog modelinga. Djelovalo je da će ljubav opstati i pobijediti daljinu, ali to nije bio slučaj.

-Na početku su se redovno čuli preko društvenih mreža, a onda su to proredili. Kada se Sara vratila u Srbiju, Ivan se nije udostojio ni da je sačeka na aerodromu, pa je ona sama otišla pravo kod mame i bake. Uz obrazloženje da je uželjela porodice, Trajanovićeva je izbjegla susret sa Ivanom. Često su se raspravljali oko Ivanovih čestih izlazaka u noćni provod i Sari je to smetalo – rekao je tada izvor blizak nekadašnjem paru.

Photographer: @goranmatijevicphMake up: noyes_makeup

Posted by Goran Matijević on Thursday, August 10, 2017

Nakon završetka rijalitija, njeno srce nije pripalo ni Akiju niti Ivanu. Manekenku smo imali prilike da gledamo najviše tokom svađa sa pobjednicom Farme, Jelenom Golubović.

Sara se povukla iz medija nakon rijalitija, a doživjela je i veliku porodičnu tragediju. Manekenka je ostala bez majke, poznate pjevačice Rosite Trajanović koja je poginula u saobraćajnoj nesreći na lokalnom putu Mladenovac – Mali Požarevac kod Vlaškog polja.

Uprkos povlačenju iz medija, zavodnica Sara je na društvenim mrežama i te kako ostala aktivna gdje redovno svoje pratioce obraduje atraktivnim fotografijama, a ono što je očigledno je da i dalje može da se pohvali nevjerovatnim izgledom, piše Blic.

Prihvati notifikacije