Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na
Link je kopiran

Ivanić: PDP neće dozvoliti krađu glasova, imam veću podršku nego Dodik

Politika
Autor:

Foto: Srna

Počasni predsjednik PDP Mladen Ivanić izrazio je uvjerenje da će na predstojećim opštim izborima u BiH ponovo biti izabran za srpskog člana Predsjedništva BiH.

“Imaću više glasova od /protivkandidata iz SNSD-a/ Milorada Dodika. Sva istraživanja pokazuju da imam jaču podršku – rekao je Ivanić na stranačkom skupu u banjalučkoj Mjesnoj zajednici Kola-Manjača.

On kaže da PDP neće dozvoliti “krađu glasova” na izborima, saopšteno je iz PDP.

Ivanić je rekao da bi građani na izborima za predsjednika Republike Srpske trebalo da podrže Vukotu Govedaricu sa kojim će, kako kaže, kao tim donijeti pobjedu Republici Srpskoj.

Predsjednik PDP Branislav Borenović izjavio je da PDP ima kvalitetne liste za izbore na kojima su, kako kaže, čestiti ljudi spremni da se bore za normalan i dobar život u Republici Srpskoj.

On kaže da PDP ima program, znanje i volju da rješava probleme i da je ono na čemu se bazira posao, dostojanstvo i pravda.

Nosilac liste PDP za Izbornu jedinicu tri Igor Crnadak rekao je da će sa Manjače “krenuti promjene koje će se nezaustavljivo proširiti čitavom Srpskom”.

Na skupu u Mjesnoj zajednici Kola predstavljeni su kandidati Partije demokratskog progresa za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO