Zabava

Izgubio oca sa samo 16 godina: Pjevač progovorio o porodičnoj tragediji

Pjevač Bojan Marović započeo je svoju karijeru sa samo 18 godina i to nastupom na festivalu "Sunčane skale".

Izgubio oca sa samo 16 godina: Pjevač progovorio o porodičnoj tragediji
FOTO: BOJAN MAROVIĆ/YOUTUBE/SCREENSHOT

Samo dvije godine prije toga, pevaču je preminuo otac Darko za kog je bio jako vezan, te ga je i to motivisalo da napreduje u karijeri, jer je tada postao stub porodice.

Bojan priznaje da ga je ova nemila situacija naučila pravoj vrijednosti porodice, prenosi Blic.

– Sa samo 16 godina sam ostao bez oca koji je bio veliki bokser, reprezentativac Jugoslavije. Sa njim sam obišao cijelu tadašnju zemlju i naučio da u životu budem “fajter”. Život udara stalno, ali na tebi je da ostaneš na nogama i držiš gard visoko, da ne daš na sebe. Kad ti je najlepše moraš da budeš pripremljen na takve stvari. Upravo ta situacja me je naučila da moram da sačuvam porodicu. Da je porodica jedino mjesto koje će te čekati nakon svih turneja, koncerata, novca – ti ćeš morati da se vratiš tamo. I tamo će da te dočeka ona topla supa koju si jeo kao klinac, isti onaj krevet u kome si spavao svih tih godina… Tamo će da te dočeka majka koju ne zanima ko si ti, jer ona zna ko si. Neke stvari me neopisivo bole i dan danas – kaže Bojan za Alo, kojeg je nedavno pogodila vijest o smrti kume.

– Sad, od skoro, mi fali i moja kuma koja je pisala moju prvu pjesmu “Više te nema” i… To je život. To su stvari koje se ne mogu nadoknaditi – rekao je pjevač.

Prihvati notifikacije