Društvo

"Izgubio sam člana porodice zbog virusa korona" Damir iz Sarajeva primio vakcinu u Beogradu i poručio koliko je to važno

Sjeli smo u kombi, nas petoro prijatelja i moja teta, i za Beograd, bez najave, pa šta bude. Dobili smo besplatno vakcinu, besplatan nam je bio i parking, a sve je išlo tako brzo kao da su Kinezi organizovali.

"Izgubio sam člana porodice zbog virusa korona" Damir iz Sarajeva primio vakcinu u Beogradu i poručio koliko je to važno
FOTO: ALEKSANDAR GOLIĆ/RAS SRBIJA

Rekao je ovo za 24 sata Damir Slipičević (52) iz Sarajeva.

Damir je jedan od brojnih građana BiH koji se proteklog vikenda vakcinisao u Beogradu, “AstraZeneka” vakcinom, proizvedenoj u Indiji. Kako je rekao za 24 sata, na parkingu su bile stotine automobila iz njegove zemlje, Makedonije, Crne Gore.

Pročitajte još

– I prije su naši ljudi išli, ako je neko uspio da se prijavi sa broja mobilnog u Srbiji. A onda je prije nekoliko dana društvenim mrežama počela da kruži informacija da se može doći i bez najave, kako smo i mi otišli, sakupilo se nas nekoliko prijatelja iz komšiluka. Zbog kovida-19 sam nedavno izgubio člana uže porodice, važno je vakcinisati se – rekao je Damir.

 Zahvalan sam Srbiji što je premostila podele i pružila nam priliku da se vakcinišemo i tako spasila ko zna koliko života. Jer naši političari nam nisu osigurali ni minimalnu imunizaciju”, poručio je, piše Blic žena.

Prihvati notifikacije