Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

IŽIVLJAVALI SE SEDAM MINUTA Brutalno pretukli žandarma i njegovu suprugu i dobili dvije godine robije (VIDEO)

Hronika
Autor:

Foto: Screenshot

Skoro tri godine nakon brutalnog prebijanja žandarma Borisa Jevrosimova i njegove supruge Svetlane u Novom Sadu, nasilnici koji su se sedam minuta iživljavali nad njima, osuđeni su na svega dvije godine robije.

Jevrosimov je u ovom napadu zadobio više od 100 udaraca, dok su njegovoj supruzi, Igor Petrović (37) i Nenad Ćurčić (34), slomili ruku, stopalo i jagodičnu kost jer je branila muža.

Njoj su do danas ostale posljedice u vidu slabosti i manje pokretljivosti pomenutog ekstremiteta, a Jevrosimov je ostao trajni invalid sa prostreljenom šakom.

Jednim hrabrim potezom napadnuti žandarm uspio je da spase život supruzi i sebi.

Do incidenta je došlo oko 22 sata uveče kada je Boris sa suprugom otišao kod kumova na večeru i ispred ulaza spazio “dva sumnjiva lika” kako sjede u parkiranom automobilu.

Kada se sa suprugom vraćao od kumova oko dva sata posle ponoći vidio je iste osobe kako sjede u automobilu i bilo mu je čudno da su se toliko dugo zadržali na istom mjestu. Kako je ispričao za Blic, nastavio je dalje sa suprugom, a Petrović i Ćurčić, vidjevši da ih gleda su počeli da mu dovikuju: “Šta je bilo? Ima li nekih problema?” i izašli su iz kola i krenuli ka Borisu. On im je pokazao legitimaciju, ali napadači su nasrnuli na njega i ženu i pretukli ih. U jednom trenutku su mu oteli pištolj i ranili ga u ruku. Kada su čuli pucnjavu komšije su pozvale policiju koja je uhapsila napadače.

Petrović i Ćurčić su osuđeni na sramno male kazne jer ovaj slučaj pred sudom nije tretiran kao pokušaj ubistva, već kao nanošenje teških tjelesnih povreda i napad na službeno lice, bez obzira na to što su napadači pokušali Jevrosimovu da otmu pištolj i istim ga ranili u šaku.

Kako saznaje Blic iz izvora u policiji, Igor Petrović je samo dan nakon donošenja presude ponovo uhapšen na području Sombora sa većom količinom heroina, a već je robijao preko godinu dana zbog dilovanja kada je “pao” sa kilogramom heroina.

Jevrosimović je ogorčen ovom sramnom presudom, kao i brojne njegove kolege. tada

Pogledajte kako je izgledao napad na Jevrosimovića i njegovu suprugu, koji je Blic ekskluzivno objavio.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO