Zabava

IZNENADA SE POVUKLA IZ GLUME Danas živi u Americi i bavi se sasvim drugim poslom

Mlada glumica Ivana Jovanović (39), koju je publika zavoljela kao glavnu glumicu u seriji “Greh njene majke”, iznenada se povukla sa domaće scene.

IZNENADA SE POVUKLA IZ GLUME Danas živi u Americi i bavi se sasvim drugim poslom
Foto: RAS Srbija

Napustila je Srbiju i preselila se u Ameriku. Ipak, tamo nije ni pokušala da se bavi glumom, već se zaposlila kao kreativni menadžer u jednom restoranu.

Prije nekoliko godina, sa sinom Viktorom je u Los Anđelesu zasnovala dom, a tamo se i zaljubila.

Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Pišem o svim temama koje me inspirišu. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih rutinskih stvari koje ujutru obavljam – kaže glumica za Gloriju.

– Budim se, krećem na plažu da se bućnem prije posla. Plivam 20-ak minuta sama, nekada s fokama i pelikanima, a nekada pored Kejt Hadson, Dženifer Bils, Runi Mare, Skarlet Johanson. Sve sam ih vidjela i vjerujte mi da su Srpkinje mnogo ljepše – kaže Ivana kroz smeh.

– Sa plivanja idem pravo na posao, na koji uvijek kasnim tačno 13 minuta. Tri dana radim u restoranu kao kreativni ivent menadžer. Taj posao obožavam. Moj šef kaže da uvijek prekoračim liniju zdravog razuma i da bi me do sada sto puta otpustio da me gosti ne obožavaju. Preostala dva dana u radnoj nedjelji samo dva sata dnevno držim časove joge – dodaje nekadašnja glumica.

Na pitanje da li se uželjela glume, kaže:

– Nisam ni probala da glumim, nisam otišla ni na jednu audiciju. Nekoliko interesantnih uloga sam morala da propustim jer nisam bila u mogućnosti da dođem u Beograd, pošto pet godina nisam smjela da izađem iz Amerike jer sam čekala američko državljanstvo. Ali, ne žalim! Moj sin Viktor i ja dijelimo život sa našim omiljenim Amerikancem, koji se zove Rajan Kunc – dodaje lijepa Ivana.