Zabava

"IZVINILA SAM SE KOMŠIJAMA” Ljupka priznala i kako su njeni roditelji odreagovali na SKANDAL KOJI JE NAPRAVILA

Ljupka Stević priznala je da se kaje zbog skandala koji se dogodio prije mjesec dana, kada je naočigled brojnih komšija i prolaznika demolirala dva automobila svog doskorašnjeg partnera, generala policije Dragiše Simića.

"IZVINILA SAM SE KOMŠIJAMA” Ljupka priznala i kako su njeni roditelji odreagovali na SKANDAL KOJI JE NAPRAVILA
FOTO: MAGAZIN IN/SCREENSHOT

To što sam ja napravila nije za pohvalu i to što su ljudi vidjeli, izvinila sam se svima zbog toga. Prvenstveno komšijama koji su to morali da gledaju i slušaju psovke, gledaju kamenje kako leti. Nisam mogla na drugačiji način da odreagujem – rekla je pjevačica gostujući u jutarnjem programu na TV “Pink”.

Pročitajte još

Ona je dodala i da je nedavno posjetila svoje roditelje i otkrila kako su se ponašali tom prilikom, piše Blic.

– Roditelji će uvijek da sakriju emociju, ali bila sam do Kostolca prije dva dana kod njih i lijepo su raspoloženi – rekla je pjevačica koja je skandal napravila jer je, kako tvrdi, Simića uhvatila u prevari.

– Za mene je to bio takav slom, ja nisam doživjela teži period u svom životu. Naravno da sam spremna da nastavim dalje, puna sam života. Ali nisam spremna za nove veze, ali ko zna, možda sretnem čovjeka svog života kad izađem da bacim đubre – rekla je Ljupka u pomenutoj emisiji.