Sudbine

 "Izvukli su bebu iz WC šolje" Djevojka (18) otišla u bolnicu zbog bolova u leđima, morala u toalet i porodila se

Dion Sibton (18) dobila je jake bolove u leđima i bila je uvjerena da se povrijedila u Burger Kingu na radnom mjestu. Bolovi, nisu bili, "obični bolovi", već trudovi, a da nije ni znala da je trudna, prenosi Metro.

bebe
FOTO: IRYNA INSHYNA/SHUTTERSTOCK

Otišla je u bolnicu na pregled leđa kako bi saznala šta nije u redu. Poslije pregleda ljekara opšte prakse morala je da sačeka još rezultata. Između dvije analize, otišla je do toaleta, gdje se iznenada porodila, piše Metro.

Leđa su me boljela otprilike tri dana i mislila sam da sam se povrijedila na poslu, pa sam otišla u bolnicu da ustanovim šta nije u redu.Zbog pandemije sam bila sama. Primili su me, izmjerili pritisak i temperaturu, pa sam čekala da me ponovno primeispričala je.

Dion je otišla na WC u bolnici, a u sljedećem trenutku rodila je kćerku – nije ni znala da je trudna. Vikala je kako bi pozvala medicinsku sestru u pomoć.

– Izvukli su je iz WC šolje i odnijeli je da ju okupaju. Poslije toga sam je prvi put sam je vidjela u porodilištu. Bilo je to zastrašujuće. Nikad u životu se nisam toliko uplašila – objašnjava Dion.

Poslije iznenadnog porođaja pozvala je svog dečka, Kaluma Morisa (18), da bi mu javila da je postao otac. Iako je bio u šoku, brzo je stigao u bolnicu s odjećom za nju spreman da upozna svoju ćerku.

Djevojka kaže da nije imala nikakve simptome trudnoće. Kaže da je imala utisak kao da je smršala prije porođaja.

– Imala sam redovne menstruacije pa mi nije palo na pamet da bih mogla da budem trudna. Osjećala sam se sasvim normalno. Nisam imala nikakve čudne nagone za hranom, noge mi nisu otekle, a odeća mi je odgovarala. Nisam dobila na kilaži, zapravo svi su mi govorili da sam smršala -ispričala je.

S obzirom na to da nije znala da je trudna, Dion je tokom trudnoće radila razne stvari koje nije smela, ali, srećom, ništa nije uticalo na razvoj njene ćerke. Lili Mej se rodila sasvim zdrava, a sada se zajedno s roditeljima navikava na novi život.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu