Zabava

"Ja sam ga izdržavala, BIO JE SPONZORUŠA" Udovica Olivera Dragojevića otkrila šokantne detalje iz života sa popularnim pjevačem

Oliver Dragojević je preminuo 29. jula, a njegova ljubav, supruga i životna saputnica Vesna je sada progovorila o pjevaču.

Oliver Dragojević i Vesna Dragojević
FOTO: VESNA DRAGOJEVIC/FACEBOOK, NINO PAVIŠIĆ / RINGIER

Oliverova udovica se sada prisjetila mladosti, kao i dana kada ju je Dragojević muvao. Vesna je, takođe, ispričala kako ju je Oliver pratio po Stradunu kad mu je zapela za oko, iako je tada imao djevojku.

– Bila je jedna Jelena, ja je znam! On je svaki dan mijenjao te ženske. On s njom ispod ruke, a ide za mnom. A to je trajalo sigurno desetak dana. I jedan dan, sjedi on u gradskoj kafani s ovim jednim redikulom, i kaže mi: “Šinjorina, vi ste meni nešto poznati!” A kažem ja njemu: “Znaš me, jer si mi iza leđa već deset dana” – otkrila je Vesna kod Đulijana, u njegovom večernjem šou na Radio Dalmaciji.

Pročitajte još

Kako kaže Vesna, Oliver je bio izgubljen slučaj.

– On je bio izgubljen slučaj. U dva sata ujutro me zvao nakon koncerta u Trebinju da će taksijem doći po mene, zvoni kućni telefon u hodniku, probudila sam cijelu kuću, a ja radim ujutro u šest u bolnici – rekla je Vesna tom prilikom i otkrila kako ga je ona izdržavala.

On je bio sponzoruša, ja sam ga izdržavala, moji su digli kredite da uredimo stan… Kad smo se vjenčali, nas je jedanaestero živjelo osam godina u istom stanu! Ujutro se svi razbježe, ostanemo ja i svekrva. A svekrva je imala godina kao ja sad. Ali je ona meni, po mom doživljaju, bila toliko stara, da sam ja očekivala svaki dan da će ona umrijeti. Ona bi govorila: Ajme ovo, ajme ono, ja ću umrijeti – rekla je Vesna tom prilikom.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu