Zabava

(VIDEO, FOTO) Oliver Dragojević mu je bio stric: Petar nestao na vrhuncu karijere i danas ga ne biste prepoznali

Petar Dragojević je svojevremeno brzo skrenuo pažnju na sebe. Dovoljno je bilo da kaže da mu je stric Oliver Dragojević, i mediji su već pohrlili ka njemu.

(VIDEO, FOTO) Oliver Dragojević mu je bio stric: Petar nestao na vrhuncu karijere i danas ga ne biste prepoznali
FOTO: VLADIMIR NEŠOVIĆ/RINGIER

Zainteresovana je bila i publika, te su mnogi sa znatiželjom slušali i gledali šta to mlađi Dragojević ima da ponudi i da li je “povukao na strica”.

Sa albuma prvenca izdvojile su se pjesme “Ovih dana”, “Otvoren prozor”, “Za njenu ljubav” i “Sve si mi uzela”. Bile su hitovi na radio i TV stanicama, a mlađi Dragojević uspio je da osvoji dame i atraktivnim izgledom.

Nakon prvog albuma i instant popularnosti, Petar se više nije pojavljivao u medijima u Srbiji.

Pročitajte još

Izdao je drugi album “Sve boje moje duše” 2010. godine, a treći “Istog smo roda” tri godine kasnije, ali ih nije plasirao na naše tržište. To je ujedno i njegov posljednji CD.

Petar radi aranžmane za mlade pjevače koji tek kreću u pohod na estradu i ističe da voli da im pomaže kako bi lakše prošli kroz ono što je i on prošao kada je počinjao karijeru.

FOTO:  INSTAGRAM, PETAR.DRAGOJEVIC.OFFICIAL / SCREENSHOT
FOTO: INSTAGRAM, PETAR.DRAGOJEVIC.OFFICIAL / SCREENSHOT

– U početku mi je to jako mnogo pomagalo što sam sinovac Olivera. Ali nekako sada i nije više. Ljudi dosta kritički gledaju na moje pjesme jer mnogi očekuju novog Olivera. Međutim, Oliver je jedan i jedinstven i ne može niko da ga zamijeni. Ali, pozitivno je u tome što me u tom iščekivanju još zovu mladim pjevačem – rekao je Petar jednom prilikom.

Sa stricem je snimio duet 2011. godine “Istog smo roda”. Sa Andreom, bivšom manekenkom, ima četvoro djece, prenosi Blic.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije