Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

JAČI OD RAKA Ljekari su mu davali još tri mjeseca života, a on tvdi da ga je SPASAO OVAJ LIJEK

Svijet
Autor:

Foto: Koco 5 News/Youtube/Screenshot

Džo Tipens iz Oklahome saznao je da boluje od raka pluća u poodmaklom stadijumu 2016, a do januara 2017. bolest se proširila na cijelo tijelo. Zahvatila je jetru, pankreas, bešiku, stomak, grlo i kosti.

Njegov snimak na PET skeneru “svjetlio je kao božićno drvce”. Ljekari su mu rekli da će živeti još najduže tri mjeseca, i to baš kada je trebalo da dobije unuka i preseli se u Švajcarsku.

Na internetu je slučajno naletio na post veterinara, koji je napisao da su naučnici slučajno otkrili da lijek za pse protiv glista liječi mnoge vrste raka kod miševa. Naučnica, koja je rukovodila istraživanjem, i sama je imala rak u kasnoj fazi i davali su joj iste prognoze kao i njemu. Počela je da pije pomenuti lijekove i izliječila rak mozga.

Tipens, koji je izgubio polovinu tjelesne težine, odlučio je da naruči pomenuti lijek: fenbendazol. Prema studiji objavljenoj u časopisu Nejčer lijek sadrži supstancu koja “ubija ćelije raka tako što ih izgladnjuje”.

Ljekari Centra za rak MD Anderson u međuvremenu su ga uključili u kliničku studiju (ne otkriva koju je terapiju dobijao), da bi mu produžili život makar za godinu dana. Pored toga, uzimao je vitamine E, CBD, kurkumu, i, naravno, lijek za pse protiv glista, što nije rekao svom onkologu.

Poslije dvije i po nedjelje ponovo je bio na PET skeneru.

– Tri mjeseca ranije imao sam rak po cijelom tijelu, od glave do pete… Sada je snimak bio potpuno crn, ništa nije svijetlilo – kaže Džo.

U septembru 2017. ponovo je bio na snimanju. I dalje nije bilo raka. Tek tada je rekao svom ljekaru gdje je bio.

Posljednji put je snimljen u januaru 2018 – i dalje se ništa nije promijenilo.

Rezultati su previše dobri da bi bili istiniti, ali Džo kaže da je sakupio više od 40 primjera sličnih uspješnih priča.

Stručnjaci, međutim, upozoravaju da još nisu sprovedene kliničke studije o primjeni fenbendazola za liječenje raka.

Džo ne haje za to. Osjeća se zdravo, a u međuvremenu je dočekao i unuka.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO