Svijet

"JEDAN ČOVJEK JE DOBRO ZNAO GDJE JE" Studentkinja pronađena mrtva, a ubrzo su otkriveni JEZIVI DETALJI!

Tijelo 21-godišnje Libi Skvajer pronađeno je prije skoro godinu dana u rijeci, a sada su otkriveni monstruozni detalji njenog ubistva za koje je osumnjičen 26-godišnji mladić.

"JEDAN ČOVJEK JE DOBRO ZNAO GDJE JE" Studentkinja pronađena mrtva, a ubrzo su otkriveni JEZIVI DETALJI!
FOTO: INSTAGRAM/HULLLIVE

Libi Skvajer, studentkinja Univerziteta Hal, nestala je hladne januarske noći 2019. godine. Krenula je kući iz lokalnog noćnog kluba u koji je nisu pustili, ali kući nikada nije stigla, prenosi Srbija Danas.

Na suđenju u Šefildu govorili su o detaljima ubistva nesrećne djevojke. Otkriveno je da je Libi, kada je u alkoholisanom stanju krenula put kuće, naletjela na 26-godišnjeg Pavela Reloviča. Budući da se smrzavala, prihvatila je da odu na sigurno, ali tada je napravila grešku koja ju je košta života.

– Bila je pijana i u velikoj nevolji. Izgubila je ključeve od kuće, nije kod sebe imala mobilni telefon, plakala je, više puta je padala jer je bila promrzla i izuzetno ranjiva te kobne noći – rekao je Ričard Rajt na suđenju napominjući da se Libi isprva vodila kao nestala.

Dodao je da su prolaznici u više navrata pokušavali da joj pomognu, ali da su je na kraju ostavili pored puta.

– Jedan čovjek je vrlo dobro znao gdje je Libi nestala. To je optuženi Pavel Relovič. Živio je sa porodicom nedaleko od Libine kuće. Te večeri, kada je bila pijana i ranjiva, naletio je na nju – rekao je Rajt.

Prema njegovim riječima, Relovič je odveo Libi do obližnjeg igrališta napominjući da idu na “udaljeno mjesto” koje on dobro poznaje “kako ih ne bi uznemiravali”. Tu ju izvršio gnusan zločin: silovao ju je, ubio, potom njeno tijelo bacio u rijeku. Relovič je sve poricao pred sudom.

Libino tijelo pronađeno je 20. marta, u reci Hamber istočno od Hala u Engleskoj, skoro dva mjeseca otkad je prijavljen njen nestanak.Suđenje Pavelu Reloviču odloženo je najprije zbog pandemije korona virusa, ali je nastavljeno. Očekuje se da će ishod biti poznat za četiri nedjelje.