Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

„JEDINI IZBOR“ Povlači se epizoda “Simpsonovi“ u kojoj je Majkl Džekson posudio glas liku

Kultura
Autor:

Foto: Youtube/Printscreen

Epizoda popularne animirane serije “The Simpsons”, u kojoj je Majkl Džekson posudio svoj glas jednom liku, biće povučena u jeku nove kontroverze oko pjevača, izjavio je izvršni producent serije.

Džejms L. Bruks rekao je da je s kreatorima serijala Metom Grejningom i Elom Džinom donio tu odluku nakon što su pogledali dokumentarac “Leaving Neverland”, koji je premijerno prikazan u Sjedinjenim Američkim Državama u nedjelju, a u njemu dvojica muškaraca tvrde da ih je Džekson godinama seksualno zlostavljao kao djecu.

– Čini se da je to jedini izbor. Ljudi s kojima radim, s kojima sam proveo život prepirući se oko šala bili su jedinstveni u vezi s tim – rekao je Bruks za ”Wall Street Journal”.

Ta je epizoda bila netaknuta uprkos tome što se godinama navodilo da je Džekson, koji je umro 2009, seksualno zlostavljao djecu, ali je Bruks izjavio da je dokumentarac tako uvjerljiv da ih je prisilio da promijene mišljenje.

Džekson je dao glas liku imena Leon Kompovski u epizodi iz 1991. “Stark Raving Dad”. Bila je to prva epizoda treće sezone u kojoj je Homer Simpson u psihijatrijskoj bolnici i dijeli sobu s Leonom, koji tvrdi da je Majkl Džekson.

– Počeo je postupak za uklanjanje te epizode – rekao je Bruks za “Wall Street Jornal”.

(Avaz)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO