Sudbine

Jedino primanje koju imaju je dječiji doplatak: Potrebna pomoć SAMOHRANOJ MAJCI TROJE DJECE

Samohranoj majci troje djece u Glamoču Danijeli Lovrić, kojoj je nevjenčani suprug poginuo u saobraćajnoj nesreći, potrebna je pomoć dobrih ljudi u rješavanju stambenog pitanja.

Jedino primanje koju imaju je dječiji doplatak: Potrebna pomoć SAMOHRANOJ MAJCI TROJE DJECE
FOTO: SRNA

Predsjednik Udruženja “Runolist” iz Glamoča Jelka Vranješ, koja je pokrenula humanitarnu akciju prikupljanja novca za ovu porodicu, rekla je Srni da oni žive u neuslovnoj kući 12 kilometara od Glamoča, što predstavlja problem zbog udaljenosti od škole, bolnice i prodavnice.

Vranješeva je istakla da porodica živi u kući koja je u veoma lošem stanju budući da krov prokišnjava, nema vode ni kupatila, a i namještaj je vrlo skroman tako da su uslovi za malu djecu i samohranu majku jako teški.

Pročitajte još

Ona je navela da, osim toga što je Danijela živjela u vanbračnoj zajednici sa pokojnim Jevtom Stojančevićem, za kuću u kojoj trenutno žive nisu riješeni imovinskopravni odnosi, pa je jedino rješenje kupovina stana u Glamoču za četvoročlanu porodicu.

– Jedino primanje koje imaju je dječiji doplatak. Odlučili smo da preuzmemo na sebe da im pomognemo. Naše udruženje prikuplja novac kojim bi kasnije Danijela mogla da kupi stan, a u Glamoču stanovi nisu skupi. Ponudu smo već dobili za jedan stan koji je potpuno namješten čija je vrijednost 36.000 KM – rekla je Vranješeva.

FOTO: SRNA
FOTO: SRNA
FOTO: SRNA
FOTO: SRNA

Ona je pozvala sve ljude dobrog srca da pomognu ovoj samohranoj majci i njenoj maloljetnoj djeci da konačno dobiju krov nad glavom, srećno i bezbrižno djetinjstvo.

Sredstva se mogu uplatiti na račun Udruženja “Runolist” sa naznakom “za pomoć Danijeli Lovrić”.

Iz inostranstva sredstva se mogu uplatiti na račun: Inteza Sanpaolo banka BiH, SWIFT: UPBKBA22, Obala Kulina bana 9A, IBAN: BA391544802011355113.

Uplate iz BiH vrše se na transakcioni broj: 1544802011355113.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije