Magazin

Jedna rečenica nosi posebnu energiju: Vjeruje se da mali jutarnji rituali mogu prizvati novac u vaš život

Jednostavni jutarnji rituali mogu da otvore puteve novca i prizovu finansijsko blagostanje u vaš dom.

Žena spava u krevetu
FOTO: GLAMRS/YOUTUBE/SCREENSHOT

Prije svega, potrebno je da dan započnete lišeni bilo kakve negativnosti. Ni u kom slučaju ujutru ne bi trebalo da se žalite na sve što vam ne ide u životu, na probleme sa kojima se svakodnevno susrećete. Ovakav stav može da preokrene cijeli dan i prizove nepovoljne događaje i osjećanja.

Umjesto „loših“ misli, izgovorite rečenicu (naglas ili u sebi) za koju stručnjaci za feng šui kažu da nosi posebnu energiju:

„Kosmičko obilje se manifestuje protokom novca u našim životima.”

Ovim pravilom treba da se vodite već od samog početka dana. Stvaranje pravog toka energije privući će novac u vaš dom.

Meditacija u trajanju od pola sata ujutru tokom tri mjeseca može da ima značajan uticaj na materijalnu situaciju. Nakon buđenja, potrebno je da ostanete u krevetu, zatvorite oči i zamislite tok novca.

Cijeli svijet je prožet njegovom energijom. Potrebno je da se osjećate kao dio ovog toka i pozovete finansijsko blagostanje u svoj život.

Takođe, poželjno je da zamislite da ste dobili novac, neku materijalnu vrednost na dar. To može da bude zaista novac ili luksuzna kutija za nakit. Zatim, u mislima potrošite taj dobitak na nešto o čemu maštate već duže vrijeme – kupite stan, skupocjeni auto, kuću na selu…

Glavni zadatak je da pokrenete pravi tok energije i misli od samog početka dana, tek tada možete da očekujete priliv novca, kažu stručnjaci, prenosi Atma.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu