Hronika

Jednog izbo u srce, a drugog ranio: Ovo je mladić koji je NASMRT IZBODEN, porodica i prijatelji se opraštaju od žrtve

Milan Knežević (28) ubijen je 17. januara u ranim jutarnjim časovima na uglu ulica Grčića Milenka i Ustaničke, kada mu je Đorđe P. (32) nožem nanio teške tjelesne povrede usljed kojih je on preminuo na licu mjesta, a Viktoru S. nanio lake tjelesne povrede.

Jednog izbo u srce, a drugog ranio:  Ovo je mladić koji je NASMRT IZBODEN, porodica i prijatelji se opraštaju od žrtve
FOTO: SCREENSHOT

Neutješna porodica i prijatelji opraštaju se od ubijenog Milana.

– Milan je tragično izgubio život 17. februara 2024. godine. Sahrana će se održati u srijedu na Mokroluškom groblju u Beogradu, s početkom opela u 12 sati – piše u čitulji sa potpisom njegove porodice.

Poslednji pozdrav, dušo tetkina.. Poslednji pozdrav dragom i nikad prežaljenom bratu – piše u drugim čituljama.

Kako je Blic pisao, sumnja se da je 17. februara, u ranim jutarnjim satima, na uglu Ustaničke ulice i Grčića Milenka u Beogradu, Đ. P. nakon svađe, oštrim predmetom nanio teške tjelesne povrede Milanu Kneževiću (28) usljed kojih je preminuo.

Policija je efikasnim radom pronašla i uhapsila osumnjičenog u jednom iznajmljenom apartmanu na području Stare planine.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pročitajte još

Otišli da se nađu sa ubicama

Podsjetimo, ubijeni je prije smrti, bio sa mladićem Viktorom S. (23) koji je takođe ranjen u okršaju, nakon čega je otišao da se nađe sa ubicama.

Kako se nezvanično saznaje, Viktor je, nakon što mu je drug ubijen, u policiji ispričao šta je prethodilo zločinu.

Hitna pomoć je prethodno dobila poziv zbog saobraćajne nesreće na istoj lokaciji, ali ekipa je zatekla samo automobil prevrnut na krov bez pacijenata u njemu i oko njega. Onda je stigao i drugi poziv.

– Samo sat vremena kasnije na istom mjestu je došlo do fizičkog napada nožem na dvije osobe, starosti 23 i 27 godina, od kojih je mladić od 23 godine dobio posjekotinu u predjelu nadlaktice, dok je, nažalost, mladić star 27 godina dobio ubodnu ranu nožem u predjelu srca i nažalost, preminuo na licu mesta – rekao je dr Vladimir Sinđelić za RTS.

Iz Hitne pomoći saopšteno je da je oko četiri sata muškarac star 27 godina ubijen na uglu Ustaničke i Ulice Grčića Milenka, pošto je zadobio ubodne rane nožem u predjelu grudi.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije