Politika

Jelena Trivić potvrdila: Formiraće svoju stranku, a evo kako će se ona zvati i za šta će se zalagati (VIDEO)

Idemo zajedno u formiranje Narodnog fronta, za bolju, uređeniju, pristojniju Republiku Srpsku. To je naša obaveza prema onima koji su stvarali Otadžbinu, ali i prema budućnosti naše djece, poručila je Jelena Trivić, na svom Fejsbuk profilu.

Jelena Trivić potvrdila: Formiraće svoju stranku, a evo kako će se ona zvati i za šta će se zalagati (VIDEO)
FOTO: PDP

Plitičarka koja je na posljednjim opštim izborima bila kandidatkinja opozicije za predsjednika Republike Srpske i koja je stala na crtu Miloradu Dodiku, danas je po prvi put javno obznanila da osniva svoju stranku.

Идемо у формирање Народног фронта

Идемо заједно у формирање Народног фронта, за бољу, уређенију, пристојнију Републику Српску. То је наша обавеза према онима који су стварали Отаџбину, али и према будућности наше дјеце!

Posted by Jelena Trivic on Sunday, March 26, 2023

Ranije je bilo mnogo spekulacija na tu temu.

Jelena Trivić je sada otklonila sve dileme, poručivši da će se njena nova stranka zvati Narodni fornti da će se zalagati za interese Republike Srpske i novih naraštaja.

Pročitajte još

Odmah su uslijedile brojne poruke podrške.

-Pozdravljam, odavno je trebalo da se odmakneš od Stanivukovića i Borenovića, oni su kamen oko vrata koji vuče na dno bare. Budi na pravom i poštenom putu, kao Vukan i njegovi sokolovi – napisao je jedan od pristalica.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije