Hronika

JEZIVO PORODIČNO NASILJE Pijani muškarac 30 puta udarao ženu u glavu i tijelo PRED MALOLJETNIM DJETETOM

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnijelo je optužni predlog protiv V. S. (59) zbog postojanja opravdane sumnje da je 4. februara u Novom Beogradu počinio krivično djelo nasilje u porodici.

JEZIVO PORODIČNO NASILJE Pijani muškarac 30 puta udarao ženu u glavu i tijelo PRED MALOLJETNIM DJETETOM
FOTO: SHUTTERSTOCK

Kako se sumnja, on je u alkoholisanom stanju, sa 1.71 promila alkohola u krvi, primjenom nasilja i bezobzilnim ponašanjem, u prisustvu zajedničkog maloljetnog djeteta, ugrozio spokojstvo i tjelesni integritet člana svoje porodice svoje supruge.

– On joj je zadao oko 30 udaraca sa obje ruke po glavi i tijelu, pri čemu je oštećena zadobila laku tjelesnu povredu u vidu nagnječenja u predjelu tjemena sa lijeve strane, nagnačenja u lijevoj čeonoj slijepočnoj regiji, nagnječenja u predjelu gornjeg lijevog očnog kapka, nagnječenje u predjelu oba obraza sa nagnječenjem sluznice oba obraza, nagnječenje u predjelu sluznice gornje usne i nagnječenje obe šake – navodi se u saopštenju.

Pročitajte još

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu nakon održanog glavnog pretresa i izvedenih dokaza okrivljenog proglasi krivim te da mu izrekne uslovnu osudu na taj način što će okrivljenom utvrditi kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i dva mjeseca i istovremeno odrediti da se ovako određena kazna zatvora neće počiniti ukoliko okrivljeni u roku provjeravanja četiri godine ne počini novo krivično djelo te je predložilo i da sud okrivljenom izrekne mjeru obavezno liječenje alkoholičara, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu