Hronika

Još jedno jezivo ubistvo: Nakon svađe PRESUDILA KOMŠINICI OKLAGIJOM

Stojanka Tanasković (74) ubijena je u porodičnoj kući u Srpskoj Crnji, za šta se sumnjiči njena prva komšinica D.K (69).

Policajac Srbija
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Prema nezvaničnim informacijama, nesrećna žena je zadobila udarce oklagijom u glavu i po grudima.

Kako je ranije saopštila zrenjaninska policija, zločin se dogodio 30. aprila, a osumnjičena D.K. je uhapšena i određeno joj je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedena u Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu.

Komšije u Partizanskoj ulici u Srpskoj Crnji nisu želeli javno da govore o zločinu, ali su reporterima Informera rekli da je ubijena Stojanka živjela sama i da se često žalila da je potkradaju.

Pročitajte još

– Stojanka je stalno govorila da je potkradaju, nestajala su joj drva i neki predmeti. Rodom je iz Srpske Crnje, ali je živela u Somboru, odakle se nakon razvoda vratila u Crnju. Živjela je u kući najprije sa majkom, a potom, poslije njene smrti, sama. Dok je bila mlađa, uvijek se lijepo oblačila i dotjerivala – kaže jedan komšija.

Šta je prethodilo zločinu i kako je Stojanka ubijena, predmet je istrage. Prema nezvaničnim informacijama, nesrećna žena navodno je ubijena oklagijom. Policija je pretraživala i septičku jamu, a istraga je trajala danima, komšije su davale iskaze, a juče je uhapšena prva komšinica D.K.

Komšije kažu da se osumnjičena pored žrtve doselila prije oko dvije godine. Ona bi danas trebalo da bude saslušana.

Zločinu je navodno prethodila svađa.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu