Zabava

"Još tada sam znala da ću se udati za njega" Otkriveno ko je najveći "krivac" za Prijinu ljubav sa Filipom (FOTO)

Pjevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović su u skladnom braku pet godina, a kruna njihove ljubavi je nasljednik Aleksandar.

"Još tada sam znala da ću se udati za njega" Otkriveno ko je najveći "krivac" za Prijinu ljubav sa Filipom (FOTO)
FOTO: M. ILIĆ /RINGIER

Ono što mnoge zanima jeste kako je zapravo počela njihova ljubavna priča.

Pjevačica i muzički producent su se upoznali zvanično 2016. godine. Iako su imali priliku da se često sretnu u prolazu, s obzirom na to da je Prijovićeva često pjevala na privatnim slavljima Lepe Brene i Bobe Živojinovića, ljubav nije odmah planula.

Malo ko zna ko je glavni akter njihovog upoznavanja bila Zorana Jovanović poznatija kao Zoranah, piše Kurir.

Poznata blogerka jedna je od najboljih prijateljica Filipa, a i sa Aleksandrom ima sjajan odnos.

Pročitajte još

Kako je Prijovićeva davno za medije izjavila da se ne sjeća kako je tačno upoznala svog današnjeg supruga osim što se sjeća da je to bilo u nekom izlasku, istina je da je do njihovog susreta u tom noćnom klubu došlo baš zbog Zorane.

Aleksandra je bila sa Jovanovićevom u provodu a onda im se pridružio i Filip, prenosi Grand.

Da pjevačica tada nije bila sa njegovom najboljom drugaricom oni se te večeri ne bi našli u istom društvu pa je pitanje da li bi im sudbina opet namjestila susret, jer su uglavnom mogli da se sreću na događajima gdje je pjevačica radila svoj posao, i bila zadužena za dobru atmosferu.

Podsjetimo, mlada balkanska zvezda ovako je ranije opisala kako je započela njena emotivna bajka sa Filipom.

-Ne sjećam se gdje smo se upoznali, ali znam da nas je sudbina vezala. Prije nego što smo počeli da se zabavljamo godinama smo se sretali na raznim mjestima, u prolazu. Viđali smo se i kod Brene i Bobe na privatnim žurkama na kojima sam često pjevala, mada to je sve bilo u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja – ispričala je Aleksandra.

Pjevačica je priznala da je to ipak bila ljubav na prvi pogled, ali i stidljivo otkrila kada se dogodio i prvi poljubac.

-Čim sam ga upoznala, znala sam da će to biti ljubav za cijeli život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on pravi. Oduševio me je prvi put kada je trebalo da dođe kod mene. Pitao me je šta ću da popijem i pojedem, da donese. Ja sam rekla: „Ništa“, jer znate kako je u početku, kad vam se neko sviđa, niti ste gladni, niti ste žedni – kazala je ona i dodala:

-On je insistirao da mu kažem šta pijem i ja sam rekla da pijem samo vodu. On se poslije pojavio kod mene sa paketom vode. To me je kupilo, taj njegov gest, jer sam shvatila da obraća pažnju na ono što pričam. Ko bi vam doieo paket vode kada se podrazumijeva da u kući imate vodu – zaključila je Prija.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije