Zabava

Jovana i dalje krije ime Tanjine ljubavi, ali njena izjava GOVORI SVE "Državnici vole novinarke, a političari estradne umjetnice"

“Ja sam strah koji nikada neće proći", istakla je Jeremićeva jednom prilikom, a to se na kraju pokazalo kao tačno.

Jovana i dalje krije ime Tanjine ljubavi, ali njena izjava GOVORI SVE "Državnici vole novinarke, a političari estradne umjetnice"
FOTO: YOUTUBE, S. PAŠALIĆ/RAS KOMBO

Voditeljka Jovana Jeremić napravila je neviđeni haos svojom izjavom, tačnije priznanjem da posjeduje informacije da je pjevačica Tanja Savić navodno bila u vezi sa mladim političarem iz BiH, međutim nije željela da otkrije identitet.

Od tog trenutka mediji i društvene mreže bruje o njenom intrigantnom otkrivanju, a poznato je da je Jeremićeva isto tako pravi skandal majstor, te zna da napravi potpunu pometnju svojom iskrenošću i hrabrošću, što i dokazuje iz emisije u emisiju i u svom Jutarnjem programu na Pinku, komentarišući razne udarne situacije.

Ona se sada ponovo oglasila za Espreso.rs i osvrnula na skandal o kome se cijeli dan spekuliše.

Pročitajte još

– Ništa ja više neću iznijeti od onoga što sam rekla. Ja znam sve detalje, ali sam rekla ono što sam rekla i neću nikada otkriti imena, odnosno ime tog političara. Ono što je najvažnije jeste da političari u budućnosti moraju da paze gde “ubacuju” i gde “guraju”, tamo možda gde ne bi smeli da “guraju”, ono što treba da vode računa gde “guraju”, uglavnom, jedno je tačno, iz iskustva, čak i mog ličnog. Državnici vole novinarke, a političari vole estradne umjetnice. – istakla je misteriozna mala koja čini čuda.

Podsjetimo se, Jovana Jeremić je jednom prilikom otvorila dušu o tome koliko je bila diskriminisana, samo zato što je vodila rijaliti program i pošteno zarađivala novac, a mnogi su to iskoristili kako bi je marginalizovali i sputavali u svojim uspesima.

– E baš zbog toga što to pokušavaju, ja im garantujem, ne da ću da ostanem u politici, nego ću ih sve razbiti. Baš zbog toga što ste tako pokušali na početku moje karijere da se ponašate. Ja sam ušla u politiku da ostanem i da ostvarim razultat. To je šaka jada, kvazi intelektualaca, koji se boje mog ulaska u politiku. Ja sam rekla, ja sam strah koji nikada neće proći, i tu nema diskusije. Ali teško je kada si opterećen predrasudama. Ali, ja sam rekla, za šest mjeseci cijela Srbija će biti na mojoj strani, jer ja znam kako radim svoj posao. – istakla je Jeremićeva kroz suze za naš portal u jednom od intervjua, prenosi Espreso.

Podsjetimo, mediji su odmah počeli da spekulišu o tome ko bi to mogao biti. Naime, kako prenose mediji, Tanja je bila u “šemi” sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, u trenutku kada je imao djevojku i kada je planirao vjenčanje.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu