Hronika

Kad je pokušao da reaguje, bilo je kasno: Otkriven uzrok stravične nesreće u kojoj su poginuli mladići (VIDEO)

Do stravične saobraćajne nesreće u mjestu Jančići kod Čačka, u kojoj su četvorica mladića poginula, najverovatnije došlo jer vozač, kako se pretpostavlja, zbog velike brzine nije video krivinu. Kada je pokušao da reaguje, po svemu sudeći bilo je kasno.

Kad je pokušao da reaguje, bilo je kasno: Otkriven uzrok stravične nesreće u kojoj su poginuli mladići (VIDEO)
FOTO: SCREENSHOT/ RINA.RS / RINA

Na snimku iz drona vidi se da je riječ o putu okruženom rastinjem, pa se pretpostavlja da je sve to zavaralo vozača, koji nije vidio da nailazi na zavoj. Kako se pretpostavlja, drvored je mogao da bude uzrok zašto mladić nije vidio da nailazi na krivinu.

Takođe, iz gustih krošnji po svemu sudeći pada lišće i trunje, pa je na ovom dijelu put bio klizav, što je veoma opasno tokom letnjih mjeseci.

Pročitajte još

Četiri mlade osobe poginule su kada je automobil “suzuki vitara”, koji se kretao iz pravca sela Jančići prema Čačku, sletio s mosta u korito rijeke Kamenica. Automobil se kretao lokalnim putem Rosci- Ančići iz pravca Gojne Gore u pravcu Čačka, gdje su, kako se sumnja, nakon izlaska iz krivine sletjeli s mosta koji nema zaštitnu ogradu.

Vozač automobila je, najverovatnije uslijed neprilagođene brzine, izgubio kontrolu udario u drvo, a potom sletio s mosta na lijevu stranu u korita rijeke Kamenica. Nažalost, na licu mjesta stradale su četiri osobe – rekao je izvor.

Kako se nezvanično saznaje, nesrećni mladići su se vraćali sa žurke.

Daljom istragom biće poznat tačan uzrok ove saobraćajne nesreće, prenosi Pink.

Kako se saznaje, automobilom je upravljao Ognjen Vasiljević (19), na mjestu suvozača je bio Ivan Stančić (19), a na zadnjem sjedištu su su sedeli Nikola Zekavica i Luka Mićović.

Prihvati notifikacije