Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

KAKO IM JE ZAISTA U BRAKU Tina i Vensan Kasel uslikani u prestižnom kanskom hotelu

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

Bili su Tina Kunaki i Vensan Kasel zvijezde prošlogodišnjeg Festivala u Kanu, pa su riješili da pokore i ovaj. I čini se da su baš na dobrom putu.

Tina Kunaki je sinoć na premijeri filma “Les Miserables” zablistala u plišanoj haljini na crvenom tepihu Kana, a danas je uslikana kako sa suprugom Vensanom i njihovom kćerkicom Amazonijom koja se rodila prije nekoliko mjeseci, uživa u prestižnom hotelu “Martinez”.

I šta nam slike govore? Da su Tina Kunaki i Vensan kao zaljubljeni golupčići. Njih dvoje kao da su još zaljubljeniji nego na početku veze.

Prva godina braka nagovještava dugovječenu srećnu ljubavnu priču.

Foto: Screenshot Instagram

I dok je Tina i ovaj put pokazala odlično modno izdanje i savršene naočare, francuski glumaca je kao pravi džentlmen i tata preuzeo brigu o Amazoniji.

Nije ni bilo sumnji da ljubav mlađane Tine i fransuskog zavodnika i bivšeg supruga Monike Beluči neće potrajati. Jedini crvić je bila razlika u godinama- tri decenije, poznati model ima 22, a Kasel 52 godine.

Zasad im ni ta razlika ne može ništa. A Kanu se njih dvoje uvijek rado vraćaju. Bili su i prošle godine na tradicionalnoj filmskom manifestaciji, a onda su se kroz nekoliko mjeseci vjenčali baš u Fransuckoj, u Bidaru na jugozapadu zemlje.

Francuska je za njih talična, a bogami su i oni talični za Kan. I uvijek ispune očekivanja. Jedva čekamo Tinin novi nastup na crvenom tepihu.

(Blic žena)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO