Društvo

"Kako li tek ženu čuva" Srbin nasmijao internet zbog genijalnog načina na koji je zaštitio svoj automobil u Grčkoj

Kako su Srbi ove godine više nego ikada na meti lopova u Grčkoj, posebno onih kojima su automobili sugrađana i te kako primamljivi, jedan turista iz Leskovca došao je na sjajnu ideju kako svoj automobil da zaštiti od lopova, mada i od drugih raznih faktora.

Grčka, turista na genijalan način zaštitio auto u Grčkoj
FOTO: SHUTTERSTOCK, FACEBOOK / RINGIER/COMBO

Na Fejsbuk grupi “Grčka info“, pojavila se fotografija koja je nasmijala Srbe, a nekima dala ideju kako zapravo “najlakše” spasiti svoj automobil od raznih neželjenih situacija. Snalažljivi turista je, kako tvrdi autor fotografije, Leskovčanin, a fotografija je nastala u Stavrosu.

“Ovo nisam vidio nigdje i fenomenalno je. Zaštita od Sunca i krađe ‘mejd in Leskovac’. Koliko je samo trebalo vremena i strpljenja na 40 stepeni sve ove vezove utegnuti”, pitao se autor fotografije.

Pročitajte još

“Pokupio posteljinu iz apartmana”

Ispod objave bilo je mnogo šaljivih komentara.

“Zaštita i od skidanja tablica”, “Bar je siguran. Ja bih lance i katance”, “Mislim da će lopove baš privući da vide zašto je to tako”, “Ovaj ga još dodatno zakomplikovao”, “Možda ga je upakovao i šalje poštom kući”, “Stipsa, neće da kupi ciradu”, “Ovo pokupio posteljinu iz apartmana”, “Godine i godine iskustva postavljanja plastenika”, “Kako li tek ženu čuva”, bili su samo neki od komentara.

Ipak, uz mnogo šale, neki su tvrdili da su isto radili, međutim da nisu dobro prošli, i to od grčke policije, prenosi Blic.

“Prije par godina je moj tata isto uradio. I bukvalno nam je došla grčka policija na vrata i rekla da je to kod njih zabranjeno, pa je morao skinuti. Inače se montira brzo, par minuta bukvalno!”, objasnila je jedna djevojka.

Za njom, javio se jedan Grk, te napisao:

“Ovo je užas, ovaj auto ne može da diše sa ovim prekrivačem, osim ako vlasniku nije cilj da automobil upotrebi za pečenje hljeba”, našalio se Grk.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu