Magazin

Ljetovanje umalo da se pretvori u horor: Turistkinja doživjela neprijatnost u Grčkoj, ovo nije očekivala

T. Đ. iz Srbije objavila je na jednoj Fejsbuk grupi da im je u mjestu Nea Moudania u Grčkoj obijen automobil.

more u Grčkoj
FOTO: BOUGIOTIS EVANGELOS/EPA

Naime, kao upozorenje ostalim turistima, sa članovima grupe podijelila je ovu neprijatnu situaciju koja im se dogodila, dodajući da njihov slučaj nije izolovan.

– Mi smo imali sreću sa zaštitom automobila, ali ne smijem ni da zamislim šta bi se desilo da su uspjeli da odvezu automobil jer naše dijete boluje od celijakije i bukvalno se selimo kada idemo na odmor. U Nea Moudania smo stigli 1. avgusta i sve je proteklo u najboljem redu do danas. Automobil je bio parkiran na ulici kao i svi ovdje, čak smo jutros prošli pored njega odlazeći na plažu i nismo primjetili. U povratku sam zamolila supruga da ode kolima do marketa i kupi za malenu svježe meso da joj pripremim obrok u posebnim uslovima jer ovdje nema restorana bez glutena – prepričava sagovornica.

Tada, kako kaže, saznaju da je u njihov automobil obijen, ali da iz njega ništa nije ukradeno.

Pročitajte još

– Suprug je došao potresen sa fotografijama. Iskreno, prvo sam mislila da se šali. Pogledam i vidim da jeste naš automobil. Pozvali smo čovjeka koji nas je dočekao ovdje i zaista, kada je čuo šta se desilo odmah je došao i potom smo otišli u stanicu – priča potresena žena.

Kako kaže, tada je policija napravila zapisnik o događaju, a onda su saznali da su u njihovoj blizini ukradena dva automobila.

– Da apsurd bude veći u istoj zgradi gdje smo odsjeli je i policajac Grk, koji nam je prethodno rekao da ovdje nije zabilježena krađa 20 godina – kaže sagovornica, piše Telegraf.

Podsjetimo, prethodnih dana bilo je dosta prijava srpskih turista o obijanju i krađi automobila. Na meti lopova našao se i srpski fudbalski trener, kojem je u Atini ukraden nov automobil.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu