Zabava

"KAO BOMBA" Maja Berović se pojavila u vatrenom izdanju, kožne čizme i triko, niko nije mogao da skine pogled s nje (FOTO)

Muzička zvijezda Maja Berović održala je sinoć koncert za pamćenje u Nišu, a više od tri hiljade ljudi uživalo je u muzičko-scenskom spektaklu.

"KAO BOMBA" Maja Berović se pojavila u vatrenom izdanju, kožne čizme i triko, niko nije mogao da skine pogled s nje (FOTO)
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Tvrđava je bila mala da primi sve posjetioce, te su mnogi koncert slušali dok su stajali izvan tvrđave.

No, to nije sprečilo Maju da napravi atmosferu za pamćenje, te da svi odu kućama veseli. Čim je kročila na scenu, publika je Berovićevu pozdravila gromoglasnim aplauzom i vriskom, a Maja je koncert otvorila pjesmom “Harem”.

– Dobro veče Niš, kako ste mi večeras? Poslije dužeg vremena, večeras se ponovo družimo. Da čujem koliko beba ima večeras u publici? – rekla je Maja, koja je u veoma atraktivnom izdanju izašla na scenu.

Tokom prvog dijela koncerta na sebi je imala kratak šorts i majicu, koju je njen stilista Petar Trbović ukombinovao sa bijelim čizmama, dok je za drugi dio nastupa odabrala da čitav stajling bude u crvenoj boji.

Kožne čizme i triko istakli su sve njene atribute, a Maja je više od dva sata sa svojom publikom pjevala dobro znane hitove.

Ovo je zvanično početak Majine mini ljetne turneje, a već večeras održaće koncert u Novom Sadu, nakon čega se koncertna turneja “Intime” seli u druge gradove.

Prihvati notifikacije