Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“KAO DA SAM STRANAC” Dirljiva ispovijest kamiondžije koji OVO neće prežaliti

Društvo
Autor:

Foto: V. Lojanica / RAS Srbija

Jedan muškarac koji je želio da ostane anoniman sa svima je podijelio ispovijest o životu i poslu kojim se bavi.

On je priznao da mu je posao kamiondžije uskratio najljepše trenutke u životu, piše Kurir.

– Posao kamiondžije uskratio mi je najljepše i najvažnije trenutke u životu, zbog istog sam bio samo dva dana u mjesec ili dva kod kuće. Nikada neću prežaliti što sam propustio odrastanje svoje kćerkice, prve riječi, prve korake, prvi zubić, nju kako stasava u devojčicu. Preteško mi je što sam samo tri dana nakon njenog rođenja morao da se vratim za Italiju da vozim, a vidio je ponovo tek nakon dva mjeseca na samo dva dana i tako sve do njene četvrte godine. Osjećam se kao stranac u svojoj kući sada kada sam prestao da radim kao kamiondžija i vratio se kući u potpunosti, jasna je ta distanca između mene i nje jer sve do sada maltene nisam bio prisutan u njenom životu i nije prosto navikla na mene -rekao je muškarac, pa nastavio:

– Pare koje su tim poslom zarađene su profućkane i kao da ih nikada nije ni bilo, a bitne trenutke i mnogo odsutnosti ne može da nadoknadi nikakav novac. Žao mi je samo što sam to tek sada shvatio, ali od sada nastojim da budem najbolji tata na svijetu i ni za koje pare se više ne odvajam od nje.

Ipak, u komentarima su korisnici interneta pisali kako čovjek uopšte nije loše postupio.

– Ti si njih tim poslom hranio, školovao i oblačio. Jedino ako si mogao nešto slično raditi kod kuće, onda razumijem ovakav stav. Ako nije bilo drugih opcija, nemaš šta da se grizeš. Djeci rijetko kad roditelj valja, tek u tridesetim mnogi skontaju neke stvari – samo je jedan od komentara.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO