Zabava

KARLEUŠA PONOVO VRIJEĐA KANDIDATE “Izgledaš kao da si pobjegla iz Drakulinog dvorca” (VIDEO)

Jelena Karleuša zaprepastila se kada je na sceni Zvezda Granda jedna takmičarka otpjevala vlašku pjesmu, pa je počela da navodi razloge zašto niko ne bi trebalo da se bavi tom vrstom muzike u današnjem vrijeme.

KARLEUŠA PONOVO VRIJEĐA KANDIDATE “Izgledaš kao da si pobjegla iz Drakulinog dvorca” (VIDEO)
Foto: Youtube/Screenshot

Riječ je o Tanji Čukić iz Zaječara, kandidatkinji za koju su glasale samo Jelena i Viki Miljković. Međutim, kada su vidjele kako Čukićeva izgleda, počele su da negoduju, a Viki je odmah povukla svoj glas. Njena sudbina zavisila je od Karleuše.

Izgledaš kao da radiš u jaslicama. Ako misliš da ti ja budem mentor, onda moraš da me slušaš u svemu, ali baš u svemu. Tu ne mislim na pjevanje, već na tvoj izgled – poručila ja Jelena.

Tada se Saša Popović dosjetio da je Čukićeva iz dijela Srbije u kojem se govori vlaški, pa je zatražio da mu otpjeva nešto iz tog opusa.

Poslije jednog refrena cijeli žiri se oduševio njenom izvedbom, posebno Bosanac i Miljkovićeva, koja je pitala direktora Granda da li može da promijeni mišljenje i da glas Tanji, jer je želi u svom jatu, ali joj to nije bilo omogućeno.

Jedino se Jeleni nije svidjelo to što je takmičarka pjevala vlašku pjesmu.

– Ti ne treba da pjevaš na tom jeziku koji mene podsjeća na rumunski. To je jedna lijepa tradicionalna stvar, ali ne da se pjeva u 21. vijeku. Shvati da nećeš biti zvijezda ako budeš pjevala na vlaškom, ja ne želim da slušam tu muziku nikada, osim ako budem u nesvijesti. Tržištu ne treba vlaška muzika, znači moja poruka je: “Pevačice, zaboravite na vlašku muziku, na vlašku magiju.” Druga je stvar to što ti izgledaš kao da si pobjegla iz Drakulinog dvorca – rekla joj je Karleuša i na kraju pristala da joj bude mentor.

Iako ju je uzela, Karleuša je naišla na negodovanje ostatka žirija zbog svog stava. Viki je insistirala na tome da u Srbiji treba da se napravi vlaška zvijezda, dok joj je Ana Bekuta rekla da se ta muzika i te kako sluša, jer je velika populacija.

Kako je izgledao njen nastup možete pogledati u video prilogu koji slijedi na 29:55.

(Expresstabloid)