Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

KEJT PRIZNALA TEŠKU ISTINU Pitali je da li planira još djece, odgovor je mnoge DOTUKAO

Zabava
Autor:

Foto: Paul Miller/EPA

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton kaže da ona i njen suprug princ Vilijam ne planiraju još jedno dijete, prenosi “Dejli mejl”.

– Mislim da Vilijam ne želi više djece – rekla je Kejt tokom posjete Centru Bredfordu Kidmat, u okviru projekta podrške bakama i dekama koji čuvaju djecu.

Kejt, majka troje djece, pokazala je svoju materinsku stranu plešući sa jednoipogodišnjom djevojčicom u naručju. Vojvotkinja je takođe upoznala grupu žena koje pletu u centru, a koje su joj pokazale ćebad napravljenu za njenu djecu – princa Džordža (6), princezu Šarlot (4) i malog princa Luisa, koji krajem aprila puni dvije godine.

Foto: Profimedia

– Pokušala sam da pletem kad sam rodila Džordža. Htjela sam da mu napravim džemper, ali sam stigla do pola kad se sve zbrčkalo – otkrila je Kejt, dodajući da je to “nevjerovatna vještina”.

Kraljevska posjeta centru događa se svega nekoliko dana nakon što je kraljica Elizabeta II dozvolila svom unuku princu Hariju i njegovoj ženi Megan Markl da se povuku sa kraljevskih dužnosti i žive “nezavisnim” životom. Takođe, u utorak je objavljeno da će Meganin otac Tomas svjedočiti protiv nje u sudskom sporu koji vojvotkinja od Saseksa vodi sa listom “Mejl on sandej” zbog objavljivanja dijelova njenog pisma ocu.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO