Zabava

"DOLAZI KUĆI PIJAN U ŠEST UJUTRU" Tanja Savić ogorčena, otkrila nove detalje o mužu koji joj je uzeo djecu

Pjevačica Tanja Savić otvorila je dušu o najtežem periodu kroz koji prolazi nakon što je njen suprug Dušan Jovančević u aprilu ove godine odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju i ne dozvoljava joj da ih vidi.

"DOLAZI KUĆI PIJAN U ŠEST UJUTRU" Tanja Savić ogorčena, otkrila nove detalje o mužu koji joj je uzeo djecu
FOTO: TANJA SAVIĆ/INSTAGRAM SCREENSHOT

Ta tema je baš onako teška, kako za mene, vjerujem i za svu moju publiku. Jedino šta mogu da kažem je da ja ovo, od svog i dalje zakonitog supruga, nisam očekivala ni u najluđim snovima. To da će mi uskratiti i zabraniti svaki kontakt sa djecom. Isključivao je telefone, najduže što ih nisam čula je deset dana. Ne mogu da dođem do svoje djece, to me ubija, ali eto, kažu da se tužan čovek smije, to je hrabrost – počela je Tanja svoju ispovijest za Srbiju Danas, pa dodala:

– Upisao je djecu na boks, hvali mi se kako je brižan otac. Nije zaposlen, dolazi kući u šest ujutru, pijan.

Na pitanje da li je razmišljala kako da dođe u ponovni kontakt sa djecom, kao iz topa je odgovorila:

– Ja sam ovo sve pokrenula sa namjerom da idem preko Haške konvencije, preko suda da ih vratim. Moja djeca su živjela ovdje i ova zemlja im je mnogo pružila. Sve su imali ovde, sve sam im dala – navodi Tanja.

Ona se osvrnula i na podršku koja joj stiže sa svih strana, te navela da joj ona mnogo znači.

– Čitam sve poruke i pozitivne riječi. Sve tom mi uliva nadu i zahvalna sam zbog toga mnogobrojnim fanovima i svima koji su stali uz mene u ovom teškom trenutku – rekla je pjevačica.