Digitalna Srpska

Koka Kola lansira pametni telefon na tržište: Procurile slike novog "Kolafona" (FOTO)

Koka Kola, najpoznatiji svjetski brend bezalkoholnih pića kojeg vole milioni širom svijeta, očigledno planira lansirati pametni telefon u Indiji kako bi dodatno učvrstio svoje prisustvo u zemlji. 

Koka Kola lansira pametni telefon na tržište: Procurile slike novog "Kolafona" (FOTO)
FOTO: MAXIM SHIPENKOV/EPA

Da, dobro ste pročitali, ne novi okus ili tehnologija pametne boce, već pametni telefon.

Veliki pomak

Ovaj inovativni potez Koka Kole, ako je istinit, označiće veliki pomak u strategiji kompanije, jer se nikada prije nije upustila u tehnološki prostor.

To je takođe znak sve veće konkurencije na indijskom tržištu, jer mnoge kompanije sada proširuju svoju ponudu proizvoda izvan samo svog osnovnog poslovanja, piše businesstoday.in.

Očekuje se da će Kola telefon, kako ga nazivaju na društvenim mrežama, biti lansiran u Indiji odmah u ovom tromjesečju, a Koka Kola radi s brendom pametnih telefona na toj saradnji, prema indijskom tipsteru Mukul Šarmi.

Dvije kamere

Još jedan tehnički savjetnik Ice Universe takođe je podijelio slike Kola telefona i Tviter nalog pod nazivom Colaphone, za koji se čini da još uvijek nije potvrđen.

Colaphone nalog prati 8 brendova pametnih telefona – Apple, Samsung, OnePlus, reailme, OPPO, Nothing, Xiaomi i Huawei.

Ne postoje službene riječi o specifikacijama i cijenama, ali gledajući slike Kola telefona koje su procurile, čini se da dijeli senzibilitet dizajna sa Realme 10 serijom pametnih telefona.

Što se tiče kamere, čini se da se pozadi nalaze dvije kamere, od kojih bi jedna mogla biti širokougaona, a druga telefoto.

Pročitajte još

Opcije povezivanja mogu uključivati Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 5G i USB Type-C port za punjenje.

Ovo neće biti prvi put da brendovi pametnih telefona u Indiji uđu u partnerstvo sa drugim velikim netehnološkim brendovima.

U prošlosti smo vidjeli OnePlus McLaren edition telefon i OPPO Avengers Edition pametne telefone.

Lansiranje pametnog telefona kompanije Koka Kola će biti odlična prilika za kompaniju da dopre do šire baze kupaca i još više se etablira u pop kulturi, prenosi Avaz.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije