Zabava

KOLIKO JE NOVCA DOBILA ZA INTIMU? Goca za rijaliti tražila 150.000 EVRA, a onda spustila cijenu

Goca Tržan i njen 14 godina mlađi suprug Radomir Raša Novaković dobro su naplatili svoj rijaliti koji se emituje na K1 televiziji. Navodno, pjevačica i bubnjar su za "Moj savršeni brak" uzeli čak 120.000 evra za godinu dana.

KOLIKO JE NOVCA DOBILA ZA INTIMU? Goca za rijaliti tražila 150.000 EVRA, a onda spustila cijenu
FOTO: U. ARSIĆ/RAS SRBIJA

Popularna pjevačica odlučila je da se publici predstavi u potpuno drugačijem svjetlu i otpočne projekat koji još niko nije napravio našim prostorima. U pitanju je svojevrstan rijaliti u kojem gledaoci mogu da vide kako živi jedna zvijezda, bez ulepšavanja, filtera, realno i iskreno. Ona je pristala da kamere 24 sata dnevno prate nju, njenog muža, ali i druženje sa njenom nasljednicom

– Biće to epizode iz našeg života, iz naše kuće, sa našom kćerkom, prijateljima, roditeljima. To nije serija, to je naš život – rekla je Goca nedavno za medije i dodala da se na ovaj korak odlučila iz radoznalosti, kao i da bi je publika upoznala na drugačiji način.

FOTO: MITAR MITROVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: MITAR MITROVIĆ/RAS SRBIJA

Tržanova i Novaković su ovaj angažman dobro naplatili. Prema priči izvora, oni su navodno uzeli čak 120.000 evra za godinu dana emitovanja rijalitija, a prenosi Kurir.

Pevačica je najprije tražila honorar od 150.000, ali tokom pregovora sa vlasnikom televizije Željkom Joksimovićem taj iznos je umanjen za 30.000. S obzirom na to da se njih dvoje poznaju više od dvije decenije, Željku je bilo jasno kakav je Goca profesionalac i da će dati sve od sebe da program bude što gledaniji.

Opravdali honorar

Takođe, među kolegama je dobro poznato da je Tržanova osoba bez dlake na jeziku, da je uvijek prirodna i da se ne pretvara čak ni u javnosti, zbog čega su i producenti i čelnici televizije znali da će ovaj šou-program biti gledan. Kako dalje navodi naš sagovornik, to se i ostvarilo i svi su zadovoljni gledanošću “Savršenog braka”, koji je često predmet medija. U prilog tome govori i da su se neke od scena danima prepričavale i bile dosta komentarisane, poput one u krevetu. Publika je tada imala priliku da vidi kakve razgovore vode Goca i Raša pred spavanje, kada ga je pjevačica pitala da li mu je još uvijek devetka, nakon čega su se ljubili.

pak, najinteresantnija scena je bila kada je Tržanova stavljala veš u mašinu, a kada se sagla, Raša se ušunjao i počeo da je dodiruje po zadnjici, poručujući joj da je “dobra”.

Ovim povodom oglasila se i Goca.

– Laž. Uzela sam milion evra – rekla je Goca kroz smijeh.

.