Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Kolinda osvanula na poznatom sajtu, pomiješali je sa STARLETOM SRPSKIH KORIJENA (FOTO)

Svijet
Autor:

Foto: Profimedia

Na popularnom sajtu 9GAG nedavno je osvanula fotografija nove premijerke Finske Sane Marin uz poziv čitaocima na Fejsbuku da objave fotografiju premijera/ke ili predsednika/ce njihove zemlje.

Nije prošlo mnogo vremena dok se nije pojavila fotografije Kolinde Grabar Kitarović, s tim da je slučajno ili ne, čitalac napravio grešku…

Let's see who you've got.

Gepostet von 9GAG am Samstag, 14. Dezember 2019

Naime, objavljena je fotografija na kojoj je Kolinda u dresu hrvatske fudbalske reprezentacije i pored nje fotografija poznate američke starlete srpskih korijena Koko Ti Ostin u minijaturnom bikniju.

Komentari su se nizali….”To je predsjednica kakvu bi svaki muškarac htio”, “Njoj je novi mandat zagarantovan”, “Glasao bih za nju samo da vidim kako diže ruke na TV”, “Odmah se selim u Hrvatsku”, neki su od njih.

Foto: Facebook/ Screenshot

Oduševljenje je uglavnom dolazilo od stranaca, no Hrvati koji su komentarisali pomenutu fotografiju nisu baš toliko impresionirani.

– Da, baš zabavno. Ljudi su glasali za nju jer je lijepa. Tužno. Jedna je od najgorih u istoriji Hrvatske, ekstremno nacionalistički se ponaša. Sramota – napisala je jedna Hrvatica u komentarima.

View this post on Instagram

Checking the elevation…🛩

A post shared by Coco (@coco) on

Inače, pomenute fotografije, primijetio je Index, objavio je izvijesni Sandun Madumal sa Šri Lanke. Moguće je da nije zapazio da nije reč o istoj osobi.

Zapravo, Koko Ti Ostin, suprugu američkog repera Ajs Tija koja nerijetko naglašava da joj je baka iz naše zemlje, i Kolindu često miješaju na društvenim mrežama.

(Index)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO