Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“KOLO SREĆE SE OKREĆE” Čika Mićina poruka mladima je totalni hit (FOTO)

Društvo
Autor:

Foto: Miloš Milaković/Facebook

Humor nas je održao u mnogo težim situacijama, a po svemu sudeći, britki um pojednih građana Srbijie i danas umije lijepo da zasmije žitelje Srbije. Pravi dokaz toga je jedan deka, čika “Mića” koji je aktuelnu situaciju o zabrani kretanja u periodu od sutra u jedan čas poslije podne do ponedjeljka u sedam sati, iskoristio i da pomogne i da se našali.

Čika Mića, vjerovatno stariji žitelj jednog srpskog grada, jedva je čekao nedjelju da ode do prodavnice po namirnice. Iako u trenutku ostavljanja poruke, nije znao da je vrijeme za kupovinu pomjereno sa nedjelje na subotu u periodu od 04 do 07 ujutru, on je riješio da se našali sa mladim komšijama kojima nije dozvoljeno kretanje do ponedjeljka u pet časova.

želim da popijem rakiju sa ovim domaćinom

Gepostet von Miloš Milaković am Freitag, 3. April 2020

“Drage mlade komšije, kolo sreće se okreće. Utjerali vama sad. Ako vam u nedjelju treba nešto iz prodavnice, rado ću vam donijeti. Čika MIća, stan broj 8”.

Nadamo se da čika Mićina ponuda važi i za subotu. Mada, bilo bi lijepo od strane mladih komšija da mu se zahvale na pažnji i čestitaju na dobroj šali. Ipak je bitnije da ostane kod kuće, prenosi Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO