Zabava

"Kome smetam" Biković u novoj aferi, evo kako je reagovao na priče i nagađanja

Roditelji đaka osnovne škole "Đura Jakšić" u šoku su nakon saznanja da je bivši robijaš i rijaliti učesnik Kristijan Golubović snimao spot za novu pjesmu hip-hop grupe "Crni Cerak" u školi koju pohađaju njihova djeca.

Miloš Biković pozira
FOTO: OLIVER BUNIĆ/RINGIER

Direktorka pomenute škole istakla je da je na molbu glumice Srne Lango dozvolila snimanje u učionicama, kao i da nije znala da će u spotu glumiti Kristijan Golubović, ali i dodala za pojedine medije da tom produkcijskom kućom rukovodi Miloš Biković.

– Za vrijeme raspusta zvala me je Srna Lango, glumica, i ispred produkcijske kuće kojom rukovodi njen kolega Miloš Biković, zamolila me da ustupim jednu učionicu za snimanje spota grupe “Crni Cerak” protiv nasilja i devijantnog ponašanja mladih – između ostalog je istakla direktora za nekoliko domaćih medija.

Sada se tim povodom oglasio i Miloš Biković kojeg su upleli u ovu aferu.

Pročitajte još

– Niti Srna Lango radi za našu produkciju, niti je na bilo koji način predstavlja, niti naša produkcija radi na ovom spotu. Ovo je potpuna besmislica. Na svakih 7 dana sam dio neke afere… Kome smetam Slavice? – napisao je Miloš na svom Tviter nalogu.

Podsjetimo, ovim povodom se oglasila i Srna Lango, prenosi Blic.

– Poštovani, obraćam vam se u lično ime zbunjena situacijom do koje je atmosfera u OŠ “Đura Jakšić” stigla. Nisam sigurna koliko ima smisla previše širiti priču, a svjesna sam da je svaki lični doživljaj roditelja i nastavnika u smislu eventualne zloupotrebe djece logičan. Međutim, zloupotrebe ovdje nije bilo. Sve što sam htjela je da organizaciono pomognem djeci iz grupe “Crni Cerak” vođena njihovim talentom, uspjehom i porukama koje svojom muzikom šalju. Željela sam da podržim mlade talente i u tom smislu moram reći da se ne kajem zbog preporuke i molbe. Da budem još konkretnija, nijedno dijete iz OŠ “Đura Jakšić” nije učestvovalo u snimanju spota, a djeca koja jesu učestvovala imaju, svako ponaosob, napismeno, dozvole svojih roditelja – istakla je Srna i dodala:

– Ovaj spot predstavlja njihovu kritiku izvijesnih pojava u današnjem društvu koje njima kao mladim ljudima ne prijaju i protiv kojih imaju potrebu da reaguju kako oni to najbolje umiju. Dakle, on (Kristijan Golubović) je bio dio kritičkog osvrta na loše strane realnosti zbog čega su ga članovi grupe “Crni Cerak” i pozvali da im gostuje u spotu. Možete misliti koliki teret i nelagodu osjećam zbog činjenice da se zbog moje molbe upućene dirktorki vodi sada već ozbiljna hajka. A možda nedovoljno znate o tome ko je grupa “Crni Cerak” pa ću ipak pomenuti da ne samo ja lično, već i sve srodne branše podržavaju te mlade umjetnike, čemu svjedoči i njihovo posljednje u nizu pojavljivanja uz mnogo aplauza po scenama regiona kao rezultat važnog i edukativnog za mlade ( a i njihove roditelje) filma “Indigo kristal” koji je podržalo Ministarstvo kulture kao i Fakultet dramskim umjetnosti. Napomenuću još i to da su upravo mladi članovi grupe “Crni Cerak” veoma aktivni u humanitarnom radu vodeći računa da koliko je u njhovoj moći pomognu. Tako su nedavno, ne prvi put, bez velike pompe i kamera nosili konkretnu pomoć djeci diljem Srbije. Tužno je što to nikoga ne zanimalo o njima, pa se lako izgubi pravi zaključak i puna slika o tome ko su ti mladi ljudi i šta bi mogla biti njihova istinska misija. Ako išta znači, ja vas sve molim da ne žurite u rigidnu kritiku nečega o čemu je moguće da prosto niste obaviješteni. Srdačno, Srna Lango – rekla je ona.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije