Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Kompanija m:tel na poslovnom forumu u organizaciji Privredne komore Republike Srpske

Biznis
Autor:

Foto: m:tel/promo

Unapređenje privredne saradnje u okviru specijalnih paralelnih odnosa Srpske i Srbije bilo je tema poslovnog foruma Republika Srpska – Srbija, koji je danas održan u Banjaluci u organizaciji Privredne komore RS.

Nakon plenarnog dijela prezentovani su potencijali za ulaganje u lokalne samouprave, potencijali privredne saradnje Srpske i Srbije, a predstavnici Privredne komore Srbije prezentovali su ulogu ove komore u dualnom obrazovanju.

U okviru foruma održana je i panel diskusija „Prednosti Sporazuma o specijalnim paralelnim odnosima u funkciji razvoja privrednih odnosa Srpske i Srbije“, u kojem je učestvovala i Jasmina Lopičić, izvršni direktor za finansije kompanije m:tel.

Ona je u svom izlaganju između ostalog istakla da je kompanija m:tel osim što nudi najsavremenije usluge i opremu, neko ko se intenzivno bavi i izgradnjom infrastrukture i njenom modernizacijom.

– Konstantnim investiranjem u razvoj telekomunikacione  infrastrukture i IT sektor, m:tel nastavlja da stvara preduslove za bolji privredni ambijent, ali i razvoj najsavremenijih oblika elektronskog poslovanja – naglasila je ona.

Pored velikih ulaganja, kompanija m:tel ponosna je i na mnogobrojne društveno odgovorne projekte.

– Ponosna sam  jer upravo m:tel svojim primerom neretko motiviše druge kompanije da ulažu i u one oblasti koje nisu njihov osnovni biznis, čime se jača ne samo privreda, nego društvo uopšte – istakla je Lopičić.

U panel diskusiji, osim izršnog direktora za finansije kompanije m:tel Jasmine Lopičić, učestvovali su i Andrej Mladenović, pomoćnik gradonačelnika Beograda, Zoran Talić, predsjednik Skupštine grada Banjaluka, Mario Milanović, direktor Gradske razvojne agencije Banjaluka – CIDEA, Milan Maličević iz Regionalne razvojne agencije Panonreg iz Subotice, te Dušan Mijatović, član uprave za mehaničke poslove ELNOS grupe.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO