Zabava

KONAČNO SE ZNA Bil Marej je šapnuo nešto Seleni u Kanu, a sada je glumica otkrila šta

Sjećate se premijere filma “The Dead Don't Die” na ovogodišnjem Kanskom festivalu na kojoj je Bil Marej šapnuo nešto Seleni Gomez? “Ma, šta joj je to rekao?”, pitali su se svi, pa i mi, a onda je glumica otkrila.

KONAČNO SE ZNA Bil Marej je šapnuo nešto Seleni u Kanu, a sada je glumica otkrila šta
FOTO: PROFIMEDIA

Gostujući u emisiji Džimija Felona, pjevačica i glumica priznala je da slike šaputanja izgledaju pomalo čudno. A onda je naglasila da je Bil “samo govorio glupe stvari.”

Na primjer, samo bi se nagnuo i rekao nešto poput: “Izgledaš sjajno večeras”. Zatim bi se uozbiljio, a onda bi me pitao: “Odakle si?. On je veliko dijete”. Ma, Mareje je šarmer i po kojim je šaputanjem uzburkao i film “Lost In Translation”. Glumac je 2003. u ostvarenju Skarlet Johanson tiho rekao nešto i rediteljka je riješila da to ubaci u film.

– Nije to bilo ništa – rekla je Sofija, ali je posmatrajući njih dvoje, shvatila: “To je taj kadar”.

– To je nešto između njih dvoje. Uvijek me pitaju šta je to Bil rekao, a ja im dajem njegov odgovor: “To je nešto između ljubavnika- i neka ostane tako”.

Inače, glumac je za “Pipl” izjavio da bi rado Selenu upoznao sa svojom mamom. Kako da je ne upozna sa nekim ko ima “55 milijarde fanova na Instagramu”?!.

Marej je priznao i da je mislio da je Gomezova drugačija u realnosti, a onda se oduševio njome, piše Blic Žena.