Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Konferencija beba u Kotor Varošu okupila 94 mališana

Regioni
Autor:

Foto: Srna

Na šestoj “Konferenciji beba” održanoj u Kotor Varošu učestvovale su 94 bebe. Izabrano je radno predsjedništvo ove konferencije u koje je ušla najmlađa beba Arsenije Popović, najstarija beba Vukota Đekanović, dok su Anastasija Marić, Branislav Pejić, Marko Tešić i Vukota Đekanović bile bebe sa najviše braće i sestara.

Na Gradskom trgu sinoć je organizovano takmičenja mališana u tri kategorije.

Ana Tepić osvojila je prvo mjesto u puzanju, Marko Vasić bio je najbrži u ispijanju sokića u kategoriji od jedne do dvije godine, Mihajlo Bunić u kategoriji od dvije do četiri godine, dok je u igri slatkog iznenađenja Aleksandra Jurić najbrže pojela čokoladni mafin.

U zanimljivom muzičko-zabavnom programu učestvovali su mališani iz Dječijeg vrtića “Larisa Šugić”, štićenici Centra za porodicu “Kuća radosti”, Folklorni ansambl “Kotor Varoš”, Plesni klub “Selena” i animatori u likovima Vini Pua i Sunđer Boba, koji su radost igre podijelili sa mališanima.

Veliki broj Kotorvarošana ispratio je ovu manifestaciju, čiji je cilj promovisanje rađanja i roditeljstva, te izrazio želju da i naredne godine bude jedno ovakvo druženje najmlađih sugrađana.

Pokrovitelji “Konferencije beba” bili su Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske i opština Kotor Varoš, dok je organizator bio kotorvaroški Centar za kulturu, sport i informisanje.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO