Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

KONTROVERZNI HIRURG Dobio otkaz u bolnici zbog skandala, a sada je BACIO BOMBU NASRED ULICE

Hronika
Autor:

Foto: Privatna arhiva/Facebook

Doktor Milutin M. (57) koji je priveden zbog sumnje da je 27. oktobra bacio “kašikaru” u Ulici Stevana Mokranjca u Donjem Milanovcu kod Majdanpeka, od ranije je poznat kao kontroverzna ličnost koja svoje upitne stavove naširoko dijeli na društvenim mrežama.

Do hapšenja je došlo nakon što je Milutinov DNK vještačenjem pronađen na eksplozivnoj napravi. Po privođenju je tvrdio da nema veze sa eksplozijom, ali je poligrafsko ispitivanje odbio. Međutim, na prijedlog tužilaštva, Milutinu je ipak određen pritvor do 30 dana, piše Blic.

Prema nezvaničnim informacijama, do bombaškog napada je došlo jer je Milutinu prije pet godina zapaljen džip, ali, kako počinioci ni do danas nisu otkriveni, odlučio je da zakon uzme u svoje ruke i razračuna se sa sugrađaniom. Srećom, u eksploziji niko nije povređen.

Ime Milutina M. od ranije je poznato srpskoj javnosti, a posebno korisnicima društvenih mreža, na kojima ima nekoliko profila.

Javnost ga pamti po aferi staroj desetak godina, iz perioda kada je Milutin radio u Zdravstvenom centru Majdanpek. Navodno je postavio kamere u svoju ordinaciju i krišom snimao pacijente. Nakon toga je dobio otkaz, a karijeru je nastavio u privatnoj praksi.

Međutim, korisnicima društvenih mreža poznatiji je po skandaloznim izjavama i stavovima koje je naširoko dijelio. Tako je otvoreno govorio o tome kako nikako ne može postojati ravnopravnost između žena i muškaraca, te da, na primer, žena nikako ne može biti vojnik i policajac onako kako to može muškarac. Širio je i svoje antivakserske ideje putem društvenih mreža, zbog čega su mu profili bili gašeni.

Svojevremeno je na jednom od svojih profila objavljivao fotografije nepoznatih devojaka koje je fotografisao po tržnim centrima, autobusima, ulicama i slično.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO