Svijet

Korisnici interneta kaznili bahatog vlasnika vile: Tvrdio da je plaža njegova pa izgubio dobre ocjene, banovan i sa Bukinga

Korisnici interneta kaznili su jednog bahatog vlasnika vile na Drveniku Velom, ostrvu u splitskom akvatorijumu, koji je uzurpirao morsko dobro, plažu proglasio svojom i drznuo se da otjera jednu Splićanku koja je tu došla da se kupa.

Korisnici interneta kaznili bahatog vlasnika vile: Tvrdio da je plaža njegova pa izgubio dobre ocjene, banovan i sa Bukinga
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Incident se dogodio u srijedu, a u Hrvatskoj je vijest o tome odjeknula juče pošto je jedna od kupačica bila i splitska novinarka Tonka Alujević, koja je sve u vezi s ovim incidentom snimila i pustila i objavila.

Na snimku se čuje kako bahati muškarac uz psovke tjera kupačice s plaže za koju tvrdi da je samo njegova, provocirajući pritom da ga slobodno mogu dati u medije.

Pročitajte još

A nakon što je slučaj dospio u medije, uslijedili su i brojni komentari i renceznije za vilu “Centovi dvori”, čiji vlasnik je juče priznao da je zvao i policiju da otjera kupačice.

Vila bahatog vlasnika sve do juče imala je najviše ocjene i vrlo dobre recenzije na internet prezentacijama, da bi nakon incidenta na Guglu dobila prosječnu ocjenu 1.3 od maksimalnih 5. U više recenzija vlasnik je optužen za lažno oglašavanje i okupaciju plaže.

Na portalu Buking, na primjer, više nisu dostupne ocjene i recenzije tog objekta, uz napomenu da vila više ne prima ni rezervacije.

– Žao nam je, ali ovaj objekt trenutno ne može da prima rezervacije na našoj stranici. Ne brinite se, ovdje možete pronaći brojne druge objekte u blizini – piše iznad fotografija vile i plaže, preneo je hrvatski portal Index.

“Centovi dvori” više nemaju ni Fejbuk stranicu, ona je uklonjena juče tokom dana. Takođe, na oglasima se više nigdje ne spominje da je plaža privatna.

Prihvati notifikacije