Društvo

Kotlićijade okupile gladne posjetioce: Ekipe se takmičile u pripremanju najbolje lovačke i riblje čorbe (FOTO)

Na području Gradiške danas su organizovane dvije kotlićijade, u Trebovljanima i Lužanima, na kojima su se ekipe takmičile u spremanju lovačkog i ribljeg kotlića, a miris ukusne hrane i čorbe i dobro druženje privukli su i brojne posjetioce.

kotlić
FOTO: SRNA

Na Kotlićijadi, koju treći put u Trebovljanima organizuje Kafe-bar “Pod hrastom”, učestvovalo je 15 ekipa, od kojih je 12 pravilo lovački, a tri ekipe riblji kotlić.

Organizator Kotlićijade Ilija Popović rekao je da je u Trebovljanima svake godine sve više ekipa, te da je cilj ove manifestacije druženje uz dobru hranu i muziku.

Pročitajte još

Dragoslav Šinik je istakao da ekipu Eko-centra “Svi smo mi dio vas” čine djeca sa smetnjama u razvoju, te sve pozvao na gastro-fest koji će naredne nedjelje biti održan u Gašnici.

Organizator Kotlićijade u Lužanima Mihajlo Bajić naveo je da su ove godine okupili 18 ekipa, koje su pretežno spremale lovački kotlić.

FOTO: SRNA
FOTO: SRNA
FOTO: SRNA
FOTO: SRNA
FOTO: SRNA
FOTO: SRNA

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Lužani Nenad Bajić zahvalio je svim učesnicima i posjetiocima, navodeći da je kotlićijada jedna u nizu manifestacija koje organizuje Sportsko društvo “Lužani 1985”.

On je istakao da je posljednjih godina mnogo toga urađeno na uređenju sportsko-rekreativnog centra u ovoj mjesnoj zajednici, organizovani su turniri u mini-fudbalu, stonom tenisu i šahu, a planirane su i nove aktivnosti i manifestacije.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije