Politika

Kovačević o aferi “Kiseonik ispravan i čist, laži opozicije sramne i otrovne”

Danas kada je i potvrđeno da je medicinski kiseonik u zdravstvenim ustanovama u Republici Srpskoj u potpunosti ispravan, a ne kako tvrde opozicija nekakav otrovni gas, definitivno je potvrđeno i da su po naše društvo najotrovnije sramne i bestidne laži opozicije u Republici Srpskoj.

Kovačević o aferi “Kiseonik ispravan i čist, laži opozicije sramne i otrovne”
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Izjavio je ovo Srni portparol SNSD Radovan Kovačević.

– Rezultati vještačenja medicinskog kiseonika koji se koristi u UKC-u, ali i drugim zdravstvenim ustanovama Republike Srpske, osim što su potvrdili da je kiseonik u potpunosti ispravan i čist, potvrdili su i ono što smo juče mogli da čujemo od lidera opozicije, a to je da će u borbi protiv vlasti koristiti sva dozvoljena, ali i sva nedozvoljena sredstava – naglasio je Kovačević.

Pročitajte još

On je ocijenio da je teško i zamisliti nedozvoljenija sredstva, skandaloznije i sramnije političko ponašanje od toga da neko lažno tvrdi da zdravstveni radnici u Republici Srpskoj, koji su u ovom vremenu pandemije virusa korona možda i najveći heroji koji ulažu nadljudske napore da spase ljudske živote, da su oni bezočni zločinci i trovači koji svoje pacijente i građane Srpske truju nekakvim tehničkim gasom ili nekakvim gasom za zavarivanje.

– Nama je u potpunosti jasno da su oni bili svjesni da kada bi izašli u javnost i rekli da prilikom nabake medicinskog kiseonika postoji problem da eventualno nedostaje jedan papir, da ne bi uspjeli dobiti pažnju javnosti koju su dobili. Njihov jedini cilj bio je taj da dobiju pažnju i na osnovu nje pokušaju mobilisati ljude da izađu na njihov najavljeni politički skup – konstatovao je Kovačević.

Prihvati notifikacije